Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Το Βάρος στο πλευρό των πυρόπληκτων (photos)
achilladelis
Λήμνος: Το Βάρος στο πλευρό των πυρόπληκτων (photos)
17.08.2021 | 12:37

Λήμνος: Το Βάρος στο πλευρό των πυρόπληκτων (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Έμπρακτη στήριξη στους πυρόπληκτους της χώρας μας παρείχαν οι κάτοικοι του Βάρους της Λήμνου, οι οποίοι κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του προέδρου κ. Ιωάννη Κάβουρα, συγκέντρωσαν είδη ανάγκης και φάρμακα τα οποία παραδόθηκαν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Λήμνου για τον σκοπό αυτό.

eidi anagkis gia pyropliktous varos 2

Όπως αναφέρει ο κ. Κάβουρας σε ανάρτησή του:

«Είμαστε μια μικρή κοινότητα στο Βάρος της Λήμνου, εγώ είμαι ο πρόεδρος του χωριού Κάβουρας Ιωάννης για όσους δεν με γνωρίζουν. Με δική μου πρωτοβουλία κάλεσα τους συχωριανούς μου να συνδράμουν με ότι μπορεί ο καθένας για βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Ελλάδας μας ή συμμετοχή ήταν μεγάλη και βάλαμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι σαν κοινότητα Βάρους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη για βοήθεια. Ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό!! Η πολιτεία να αναλάβει να αποζημιώσει τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα!!! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συχωριανούς μου για το αποτέλεσμα αυτό και ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Μαρία Λυριστή και τον κύριο Ιωάννη Κάπα που με βοήθησαν για να συγκεντρώσουμε και να πακετάρουμε όλα αυτά και να τα παραδώσουμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου της Λήμνου ώστε να φτάσουν στο σωστό προορισμό!!! Ελπίζω στην κίνηση αυτή να ευαισθητοποιηθούν και άλλες κοινότητες για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας!!!».

eidi anagkis gia pyropliktous varos 3

eidi anagkis gia pyropliktous varos 4

eidi anagkis gia pyropliktous varos 5

eidi anagkis gia pyropliktous varos 6

eidi anagkis gia pyropliktous varos 7

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018