Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον FM100
ikteo limnou
Οι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον FM100
13.09.2021 | 19:06

Οι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον FM100

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Καίτη Στρατάκη και Τιμολέων Θεοφανέλλη, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, φιλοξένησε στην ενημερωτική εκπομπή του FM100 «Θέμα και Ανάθεμα», η Δέσποινα Βασιλειάδου.

Η κ. Στρατάκη αναφέρθηκε στο άνοιγμα των Δημοτικών και των νηπιαγωγείων, στο νησί της Λήμνου, εξηγώντας παράλληλα τις οποίες αλλαγές παρατηρήθηκαν στις οργανικές θέσεις σχολείων της περιφέρειας της Λήμνου. Μάλιστα η κ. Στρατάκη ανέφερε και το ποσοστό των εμβολιασμένων εκπαιδευτικών στη Λήμνο, το οποίο φαίνεται να αγγίζει το 90%.

Ο κ. Θεοφάνελλης, από την άλλη Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιάς εκπαίδευσης Νομού Λέσβου, αναφέρθηκε στην έναρξη των Γυμνασίων κα των Λυκείων στη Λήμνο, αναφέροντας ότι η σχολική χρονιά ξεκινάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν ήταν όμως σε θέση να μας αναφέρει τον ακριβή αριθμό των εμβολιασμένων εκπαιδευτικών στο νησί μας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018