Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο η Χριστιάνα Καλογήρου
Στη Λήμνο η Χριστιάνα Καλογήρου
25.10.2013 | 17:21

Στη Λήμνο η Χριστιάνα Καλογήρου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο θα βρίσκεται σήμερα και αύριο η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Κατά τη διάρκεα της επίσκεψής της στο νησί, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς του Αθλητισμού, ενώ θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή προκειμένου να υπογράψουν την «προγραμματική σύμβαση» μεταξύ ΑΔΑ, Δήμου Λήμνου και Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος, με σκοπό τη συνεργασία των ανωτέρω φορέων για την οργάνωση και λειτουργία Παραρτήματος του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος στα όρια ευθύνης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και ειδικότερα στο Δήμο Λήμνου.

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής λειτουργίας του Γραφείου του ΔΚΠ στη Λήμνο, το ΔΚΠ θα διενεργεί αναλύσεις φυσικών, χημικών και μικροβιολογικών παραμέτρων σε: α)Αρδευτικά ύδατα, β)Φυσικούς αποδέκτες και γ)Εκροές συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων.

Στη βάση αυτής της συνεργασίας η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου σχεδιάζει, προγραμματίζει και εφαρμόζει πολιτικές για την περιφερειακή ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων που σχετίζονται με την περιφερειακή αγροτική πολιτική και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου υποστηρίζεται επιστημονικά σε θέματα περιβάλλοντος από το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος του οποίου και αποτελεί ισότιμο μέτοχο.

Τη Δευτέρα η Γενική Γραμματέας ΑΔΑ θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην παρέλαση για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Βαθύ Σάμου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel