Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΛΤΑ Λήμνου: Υπό διάλυση η υπηρεσία
afoi poriazi
ΕΛΤΑ Λήμνου: Υπό διάλυση η υπηρεσία
13.01.2022 | 14:14

ΕΛΤΑ Λήμνου: Υπό διάλυση η υπηρεσία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Λήμνος με τους μόνιμους 17.000 κατοίκους και εξαπλάσιους την καλοκαιρινή περίοδο, τους τελευταίους μήνες στερείται ουσιαστικά των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ.

Τα καταστήματα ΕΛΤΑ (Μύρινα - Μούδρο) μέχρι πρότινος εξυπηρετούσαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού. Σήμερα τα ΕΛΤΑ βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας εξυπηρέτησης των αναγκών των κατοίκων,

Η διανομή της αλληλογραφίας στα χωριά, είναι σχεδόν ανύπαρκτη με αποτέλεσμα το κεντρικό γραφείο στη Μύρινα να πιέζεται από τους κατοίκους που αναζητούν τους φακέλους τους.

elta limnou

Οι υπάλληλοι φαίνεται να αδυνατούν να εξυπηρετήσουν με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται τεράστιος όγκος αδιανέμητων επιστολών – δεμάτων. Για να βρούνε την αλληλογραφία τους οι κάτοικοι της Λήμνου μετά πολύ μεγάλη καθυστέρηση είναι υποχρεωμένοι να ψάχνουν μόνοι τους στους συσσωρευμένους όγκους επιστολών.

Ο κίνδυνος να χαθούν ή να φτάσουν καθυστερημένα στους δικαιούχους λογαριασμοί ρεύματος, καρτών, τηλεφώνων, αλλά και η πιθανότητα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα από την ουσιαστική κατάργηση του απορρήτου της αλληλογραφίας (αφού όλοι ψάχνουν όλους τους φακέλους), είναι πολύ μεγάλος.

Επιτακτική ανάγκη η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων από τους αρμόδιους...

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018