Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κυπελλούχος Λήμνου ο Ηρακλής Ατσικής

banner roots

Κυπελλούχος Λήμνου ο Ηρακλής Ατσικής
14.02.2022 | 09:28

Κυπελλούχος Λήμνου ο Ηρακλής Ατσικής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Κυπελλούχος Λήμνου για τη σεζόν 2021-2022, αναδείχθηκε ο Ηρακλής Ατσικής μετά την επικράτηση του επί του Κάσπακα με 1-0 στον τελικό του Σάββατο 12/2, στο Δημοτικό Γήπεδο Μύρινας.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ για τον Κάσπακα, καταγράφηκε στα πρώτα μόλις λεπτά, όταν σε επέλαση του Κανταρά από τα αριστερά και ασίστ στο Γεωργαντή, ο τελευταίος δε κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ηρακλή έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων, βρέθηκε κι αυτή με τη σειρά της πολύ κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Τσαλίκη από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Τσιτσινάρη να αποκρούει αλλά και στη συνέχεια με το Δημοσθένη Μανουσάκη με τον Τσιτσινάρη όμως να στέκεται πολύ καλά στην εστία του Κάσπακα.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Κάσπακα διαμαρτυρήθηκε για το μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κανταρά με το διαιτητή Λουμπόνια να δίνει κανονικά συνέχεια στο παιχνίδι. Πέναλτι ζήτησε και ο Ηρακλής λίγα λεπτά αργότερα σε ανατροπή του Κρίκη, γεγονός το οποίο δε συγκίνησε το διαιτητή ο οποίος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Κάσπακα είχε τη δυνατότητα να απειλήσει εκ νέου τον Ηρακλή, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδριώτη το οποίο αποκρούστηκε από τα Ράπτη ο οποίος ήταν σταθερά καλό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες και τον Ηρακλή όμως να έχει την υπεροχή με βάση τη συνολική εικόνα.

Στην επανάληψη, το έργο του Κάσπακα έγινε ακόμα πιο δύσκολο, από τα πρώτα κιόλας λεπτά αφού ο Γούτος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για ανατροπή του Κρίκη αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα του Ηρακλή, αφού δημιούργησε σωρεία ευκαιριών με τον προπονητή Στράτο Δαλαβίτσο να προχωρά σε εσωτερικές αλλαγές οι οποίες όμως δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κρίκη, ο Μιχάλης Κριαρής με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς βάζοντας ισχυρές βάσεις για τη νίκη. Στα λίγα λεπτά που απέμειναν, ο Κάσπακας προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να οδηγηθούν οι δυο ομάδες στην παράταση, χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο Ηρακλής περιμένει τον Κυπελλούχο από την Μυτιλήνη για τον μεγάλο τελικό του Νομού Λέσβου.

Πηγή: limnosxpress.gr

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel