Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος – κρουαζιερόπλοια: Ανοιχτή ή Όχι η αγορά;

banner roots

Λήμνος – κρουαζιερόπλοια: Ανοιχτή ή Όχι η αγορά;
27.05.2022 | 13:48

Λήμνος – κρουαζιερόπλοια: Ανοιχτή ή Όχι η αγορά;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν σχετικά με τα κρουαζιερόπλοια και την λειτουργία της αγοράς στη Μύρινα, ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου θέλησε με ανακοίνωσή του να κάνει γνωστό ότι...

«τα μέλη είναι ενήμερα σχετικά με την άφιξη αυτών και ότι είναι στο χέρι του καθενός να λειτουργήσει το κατάστημά του εκτός ωραρίου της αγοράς.

     Πιστεύουμε ότι σε αυτόν τον δύσκολο καιρό που ο επαγγελματίας πλήτττεται καθημερινά από τις ανατιμήσεις σε προιόντα και υπηρεσίες και έχοντας πληρώσει πολύ ακριβά την κρίση εδώ και δέκα χρόνια ,είτε αυτή είναι οικονομική είτε οφείλεται στoν covid, ποιος θα ήταν αυτός που δεν θα ήθελε να αυξήσει την αγοραστική του κίνηση ;

     Από την άλλη όμως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είμαστε ούτε πολυεθνικές ούτε πολυκαταστήματα που έχουν υπαλλήλους με βάρδιες και εξυπηρετούντο κοινό 12 και 15 ώρες τη μέρα συνεχόμενα.

     Δεν μας αφήνει αδιάφορους το κομμάτι του τουρισμού που λέγεται κρουαζιέρα, κάθε άλλο, πιστεύουμε ότι ο κάθε ένας από εμάς κάνει το καλύτερο δυνατό όχι μόνο για τον ίδιο και την επιχείρησή του, άλλα και για την άνοδο του τουρισμού στον τόπο μας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το