Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ημέρα αποφοίτησης για το Γενικό Λύκειο Μούδρου
afoi poriazi
Λήμνος: Ημέρα αποφοίτησης για το Γενικό Λύκειο Μούδρου
28.05.2022 | 12:27

Λήμνος: Ημέρα αποφοίτησης για το Γενικό Λύκειο Μούδρου

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, τελευταία ημέρα των απολυτηρίων εξετάσεων, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου Μούδρου παρέλαβαν τα αναμνηστικά αποφοίτησης και φωτογραφήθηκαν με τον διευθυντή του σχολείου, κ. Στέλιο Καραγιάννη, και τους εκπαιδευτικούς τους.

Η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Λυκείου Μούδρου αναφέρει: 

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, τελευταία ημέρα των απολυτηρίων εξετάσεων, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου Μούδρου παρέλαβαν τα αναμνηστικά αποφοίτησης από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Λήμνου, κ. Νεκτάριο Ορφανίδη. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με τον διευθυντή του σχολείου, κ. Στέλιο Καραγιάννη και τους εκπαιδευτικούς τους.

Τους ευχόμαστε επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν σε μία εβδομάδα και καλή πορεία στη ζωή που τώρα ανοίγεται μπροστά τους! Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Γενικού Λυκείου Μούδρου για τη συμβολή του στην αναμνηστική ημέρα αποφοίτησης!

 

apofoitisi

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018