Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Χριστιάνα Καλογήρου στη Λήμνο

banner roots

Η Χριστιάνα Καλογήρου στη Λήμνο
15.11.2013 | 20:43

Η Χριστιάνα Καλογήρου στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου στο πλαίσιο σημερινής επίσκεψης της  στη Λήμνο, συναντήθηκε με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Λήμνου κ. Σάββα Βαρελτζή.

Ο κ. Βαρελτζής έθεσε προς συζήτηση στην κα. Καλογήρου σημαντικά θέματα του νησιού, όπως η έλλειψη προσωπικού, ιδίως εξειδικευμένου, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον Καλλικράτη λόγω της απουσίας συγκροτημένης διοικητικής δομής στη Λήμνο σε επίπεδο Περιφέρειας και τις δυνατότητες αξιοποιήσεως του κτήματος  του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου.

Ακολούθως, η Γενική Γραμματέας ΑΔΑ πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή, τους Αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Τσανταρλιώτη και
κ. Δημήτρη Μπουλώτη και το Δασοφύλακα Λήμνου κ. Παναγιώτη Κοντό. Στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα που αφορούν την αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων, τη συνεργασία στο πλαίσιο του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για τον καθαρισμό ρεμάτων  και τρέχοντα ζητήματα του νησιού.

Η κα Καλογήρου θα συμμετέχει  επίσης στις εργασίες  του  πρώτου Συμποσίου  με τίτλο “Παραγωγή - Τουρισμός - Περιβάλλον: ένα μέλλον για τη Λήμνο”, που διοργανώνει ο Όμιλος Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς της Νήσου Λήμνου (ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ) .

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το