Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βραδιά αποφοίτησης για το ΓΕΛ Μύρινας

banner roots

Βραδιά αποφοίτησης για το ΓΕΛ Μύρινας
28.06.2022 | 13:43

Βραδιά αποφοίτησης για το ΓΕΛ Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του σχολικού έτους 2021-2022 το ΓΕΛ ΜΥΡΙΝΑΣ πραγματοποίησε με χαρά και συγκίνηση την τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου στο κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ, την Κυριακή στις 26 Ιουνίου.

xorodia 1

Μια μέρα που σηματοδοτεί το τέλος της πορείας στα μαθητικά θρανία σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη και λόγω της πανδημίας.

fwto gel

Όλα αυτά τα παιδιά, υπερνικώντας εμπόδια και δυσμενείς συνθήκες έφτασαν ως εδώ, με στόχο την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της ζωής τους. Ευελπιστούμε να έχουν εκείνα τα αποτελέσματα που θα τους οδηγήσουν στην καλύτερη διαδρομή του ταξιδιού προς την Ιθάκη τους. Τώρα, ως ενήλικες, ας συνεχίσουν να ονειρεύονται και να μην ξεχνούν ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους. Τους ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν μια όμορφη και ευτυχισμένη ζωή!

fwto 3 gel

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της παιδικής Χορωδίας του Δήμου Λήμνου, που πλαισίωσε μουσικά την τελετή, υπό την καθοδήγηση του κ. Χαριτάκη Ιωάννη και με τη συνοδεία της Κατερίνας Γουδέλλη στο πιάνο. Οι ερμηνείες τους μας μάγεψαν και μας συγκίνησαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μαθήτρια του σχολείου μας και πιανίστρια Κατερίνα Γουδέλλη, που ερμήνευσε εξαιρετικά μουσικά κομμάτια υπό την καθοδήγηση του καθηγήτη της κ. Καλλιάνη Μάκη.

fwto 6 gel

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel