Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>"Πολιόχνη" - ΝΑΟΛ: «Ο αθλητισμός συναντάει την πρόληψη»

afoi poriazi

charitakis banner new

"Πολιόχνη" - ΝΑΟΛ:  «Ο αθλητισμός συναντάει την πρόληψη»
05.07.2022 | 13:32

"Πολιόχνη" - ΝΑΟΛ: «Ο αθλητισμός συναντάει την πρόληψη»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, η «Πολιόχνη» διοργάνωσε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα παιδιά της Λήμνου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου (ΝΑΟΛ) με ελεύθερη συμμετοχή.

1 pol

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2022, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με τίτλο «Πολιόχνη», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ (Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών) διοργάνωσε το Σάββατο 02/07 εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου (ΝΑΟΛ) με ελεύθερη συμμετοχή.

2 pol

            Η εκδήλωση με τίτλο «Ο αθλητισμός συναντάει την πρόληψη» είχε ως στόχο μέσα από αθλητικές βιωματικές δραστηριότητες να αναδείξει την σημασία του αθλητισμού ως προστατευτικό παράγοντα ενάντια στις εξαρτήσεις. Η εκδήλωση περιελάμβανε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις εξαρτήσεις, συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Επίσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στους γονείς των παιδιών.

4 pol

            Στην δράση συμμετείχαν συνολικά 70 παιδιά από 5 έως και 15 ετών καθώς και 50 φιλοξενούμενοι αθλητές από την Βουλγαρία. Τη δράση συντόνισαν η επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π Πολιόχνη Κα Μαρία Μαμαλίκου-Ψυχολόγος, τα επιστημονικά στελέχη Κα Παλαμούτη Μάλαμα-Κοινωνική Λειτουργός, Κα Θεανώ Κούτη-Κοινωνιολόγος καθώς και ο υπεύθυνος του ΝΑΟΛ κος Χατζόπουλος Ιωάννης.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018