Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τρίποντο ΜΕΝΤ στη Λήμνο με MVP Μποζίδη

banner roots

Τρίποντο ΜΕΝΤ στη Λήμνο με MVP Μποζίδη
24.11.2013 | 20:46

Τρίποντο ΜΕΝΤ στη Λήμνο με MVP Μποζίδη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Η ΜΕΝΤ πέρασε με νίκη από τη Λήμνο στην αναμέτρηση με το Λήμνος Sports Club για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ανδρών. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο πασαδόρος της ΜΕΝΤ Θεόδωρος Μποζίδης που ήταν επιστήθιος φίλος του Νίκου Σαμαρά και μεγάλωσαν μαζί στην Ορεστιάδα.
 
Η ποιότητα και η ανωτερότητα της ΜΕΝΤ ήταν φανερή, ενώ για τη Λήμνο δεν αγωνίστηκαν ο Κώστας Ναλπάντης που βρίσκεται στην Αθήνα λόγω της απολογίας του στο αθλητικού δικαστή, ενώ ο Τόλης Ναλπάντης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και προτίμησε να μην ρισκάρει σε ένα παιχνίδι που ούτως ή άλλως δύσκολα θα ερχόταν θετικό αποτέλεσμα.

Από τους πρώτους πόντους φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας της Τούμπας που χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση πήρε το πρώτο σετ με 25-13.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Λήμνου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 11-8 προβληματίζοντας τον Σπύρο Γκολίτση, αλλά γρήγορα με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Μποζίδη η ομάδα της Τούμπας ανέκαμψε.

Το τρίτο σετ ήταν διαφορετικό από τα άλλα αφού η ομάδα της Τούμπας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του σετ να πάρει σαφές προβάδισμα. Η Λήμνος προηγήθηκε και με 23-22 αλλά δε μπόρεσε να τελειώσει τις κρίσιμες φάσεις που θα της έδιναν το σετ. «Το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί ήρθα σε ένα γήπεδο που ο Νίκος έκανε μεγάλη προσπάθεια κι έφερε τον κόσμο κοντά στο βόλεϊ και παρά τις αδυναμίες της η Λήμνος πιστεύω θα μείνει στην κατηγορία όσον αφορά εμάς πήραμε τη νίκη κάναμε κάποιες δοκιμές με σκοπό να έχουμε κι άλλες λύσεις και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Μποζίδης.

Ο Τόλης Ναλμπάντης που δεν αγωνίστηκε δήλωσε: «Η ΜΕΝΤ έχει πολύ δυνατή ομάδα αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Αυτό φάνηκε περισσότερο στο τρίτο σετ που για δυο λάθη δεν το πήραμε εύχομαι καλή επιτυχία στην αντίπαλη ομάδα».

Η Έλενα Δούκα Σαμαρά δήλωσε: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς τους δύο πυλώνες μας (αδελφοί Ναλπάντη). Αγωνιστήκαμε με πάθος και αυτό μετράει. Δείξαμε για άλλη μία φορά πόσο πολύ αγαπάμε το άθλημα». Διαιτητές: Βασιλειάδης Βασίλης, Κυριακόπουλος Απόστολος.

Τα σετ: 0-3 (13-25, 16-25, 24-26)

ΜΕΝ ΤΟΥΜΠΑΣ: (Μπολίτσης): 1. Σάκογλου, 2. Μπαλάσκας, 3. Κωσταρέλλης, 6. Χατζηηλιάδης, 7. Δημητριάδης, 9. Χρυσάφης, 17. Βέλο, 18. Μποζίδης.

Α.Σ ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB: (Ναλμπάντης): 1. Ναλμπάντης, 12, Ντουρντούρας, 4. Μαμαλίγκας, 7. Παρασχάκης, 15. Φωτιάδης, 6. Βανδώρος, 2. Δεληγιάννης, 11. Αλεξάκης, 10. Μούρτζιος, 13. Αλεξάκης, 14. Χλαπάτσος.

Δικαίωση της Λήμνου με ελάχιστες ποινές για Ναλπάντη, Κατζικά

Με το ελάχιστο της ποινής τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή ο αθλητής του Λήμνος Sports Club Κώστας Ναλπάντης και ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Κατζίκας για τα όσα έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ο Ναλπάντης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (έχασε τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ) και ο Κατζίκας με 10 ημέρες αποκλεισμό.

Η τιμωρία του Ναλπάντη ήταν η ελάχιστη που μπορεί να επιβληθεί από τη στιγμή που οι διαιτητές Ισκάς, Κάλλης του κράτησαν το δελτίο. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης η υπεράσπιση της Λήμνου απέδειξε σειρά καταστρατήγησης των κανονισμών με ευθύνη των δύο ρέφερι ενώ δεν αποδείχτηκε καμία κατηγορία για τον Ναλπάντη και το σωματείο. 

Όπως κατήγγειλε η Λήμνος το χειροκίνητο σκορ του αγώνα δεν συμβάδιζε ποτέ με τον ηλεκτρονικό πίνακα, ο Μακεδονικός είχε δηλώσει διαφορετικό προπονητή και οι διαιτητές δεν έκαναν τους προβλεπόμενους ελέγχους. 

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι μετά από μία δύσκολη εβδομάδα που χάσαμε χρόνο και χρήμα για μία υπόθεση που η Λήμνος δεν έχει καμία ευθύνη», είπε η πρόεδρος του συλλόγου Έλενα Σαμαρά και τόνισε πως θα ζητήσει την εξαίρεση των δύο συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες της ομάδας της.

 

Πηγή:Volleynews.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel