Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Λήμνος απολαμβάνεις ότι ζείς» (photos + mp3)

banner roots

«Λήμνος απολαμβάνεις ότι ζείς» (photos + mp3)
25.11.2013 | 14:21

«Λήμνος απολαμβάνεις ότι ζείς» (photos + mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου συμμετείχε στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2013» με δικό του περίπτερο.

Όλοι οι φορείς του Τουρισμού της Λήμνου σε στενή και δημιουργική  συνεργασία προβάλλουν συστηματικά το νησί μας, ως ένα νέο και ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής που ξεκίνησε ήδη η Λήμνος πρώτη απ’ όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε εκθέσεις, παραγωγής νέου διαφημιστικού υλικού, φιλοξενίας δημοσιογράφων και γενικά δράσεων δημοσιότητας στο διαδίκτυο, στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο περίπτερο της Λήμνου.

Η παρουσίαση προκάλεσε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των touroperators που συμμετέχουν στην έκθεση, γεγονός που αποτυπώθηκε και στα πολυάριθμα ραντεβού που ζητήθηκαν για ενδεχόμενες επιχειρηματικές συμφωνίες.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής δήλωσε σχετικά «Η προσπάθεια τουριστικής προβολής της Λήμνου μας αφορά όλους. Η συνεργασία όλων των τοπικών φορέων και των επαγγελματιών, μέσω της «Λήμνος Τουριστική», αρχίζει να αποδίδει και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Ο Δήμος Λήμνου στηρίζει και χρηματοδοτεί εξολοκλήρου τη μεγάλη αυτή προσπάθεια επενδύοντας στην προοπτική του τουρισμού για την οικονομική ανάπτυξη της Λήμνου».

Ο Αντιδήμαρχος Λήμνου, κος Μπουλώτης Δημήτρης, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, “Θέμα και Ανάθεμα”, για της επιτυχημένη παρουσία της Λήμνου στην έκθεση αλλά και το ενδιαφέρων που έδειξαν, επιχειρηματίες για μία μελλοντική συνεργασία με το νησί.

Ο κος Μπουλώτης αναφέρθηκε και στο νέο λογότυπο το οποίο, για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε στη έκθεση “Philoxenia” και θα συνοδεύει τις προωθητικές κινήσεις του νησιού για το καλοκαίρι 2014. 

Ακούστε εδώ ένα μέρος απο τις δηλώσεις του κου Μπουλώτη

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel