Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ευχαριστεί...

afoi poriazi

charitakis banner new

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ευχαριστεί...
01.08.2022 | 21:46

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ευχαριστεί...

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Με σχετική ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ευχαριστεί θερμά όσους στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια του.

Πιο συγκεκριμένα, η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει: 

Ο ΝΑΥΤΙΚΌΣ ΌΜΙΛΟΣ ΛΉΜΝΟΥ μετά την ολοκλήρωση μεγάλου μέρους των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α και Β φάση (Αθήνα και Καστοριά) Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης(Ιωάννινα) , Αλεξιδεια (Μυτηλήνη), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια του.

Ειδικότερα το καφέ Μαγαζάκι ( Xaris Kaligeris) , τα βιβλιοπωλεία Κύβος ( Iakovos Papadopoulos )και Εστία ( Βαγγέλης Δανιηλ ) , τα Οπτικά Παναΐδης ( Pit Pan ) , το Πρατήριο καυσίμων EKO Αφοί Χ. Μαρή, το Καφέ μπάρ Καραγκιόζης( Tasos Anagnostopoulos ), τις ναυτιλιακές εταιρίες Blue star Ferries, Hellenic Seaways, Sea jet, το γραφείο του κ. Ζεάκη Θεοδώρου, το εστιατόριο Romeo ( Nikos Miminas), τον παλιό αθλητή George Zacharof, τον Ο. Ε. Π. Α. Δήμου Λήμνου και τέλος την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 
 
Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν αυτές τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, μέσω της έμπρακτης βοηθειας και γενναιοδωρίας τους βοήθησαν τον Ναυτικο Ομίλο Λήμνου να ανταποκριθεί στο έργο του και τους αθλητές να βιώσουν πραγματικά μοναδικές εμπειριες! Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε πολύ!
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018