Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα αποτελέσματα της πρώτης «Λημνιακής Σκυταλοδρομίας Ζωής»
achilladelis
Τα αποτελέσματα της πρώτης «Λημνιακής Σκυταλοδρομίας Ζωής»
30.11.2013 | 00:42

Τα αποτελέσματα της πρώτης «Λημνιακής Σκυταλοδρομίας Ζωής»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, το τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, ο Σύλλογος Αιμοδοτών Λήμνου, διοργάνωσαν με την φιλική συμμετοχή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου, αγώνα σκυταλοδρομίας με την ονομασία «ΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΖΩΗΣ» καιχαρακτηριστικό τίτλο «ΤΡΕΧΟΥΜ’ ΠΑΙΔΕΛΙΑΜ’ ΤΡΕΧΟΥΜ’».

Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 24 Νοεμβρίου με πολύ μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με αφετηρία και τερματισμό στο Δημοτικό Στάδιο Μυρίνας. Συνολικά συμμετείχαν 10 αθλητές του τμήματος στίβου των ΑΜΕΑ και 20 ομάδες των 5 ατόμων. Παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα, 60 μικρά παιδιά πήραν μέρος σε παιδικά παιχνίδια που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», από το τμήμα στίβου της ΑΕΛ και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού της Λήμνου.

Οι διοργανωτές συγχαίρουν τους συμμετέχοντες, ευχαριστούν τους γιατρούς, την 88 ΣΔΙ, την Αστυνομία Λήμνου, τα Μ.Μ.Ε. για την δημοσιοποίηση της διοργάνωσης και όλους τους εθελοντές που με την πολύτιμη βοήθεια τους και την υλικοτεχνική υποδομή που προσέφεραν, συνέβαλαν τα  μέγιστα στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Αγώνα. Ευχαριστούν επίσης όσους παρευρέθησαν στο Δημοτικό Στάδιο και τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

skitalodromia

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018