Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΧΟΛ «Ο Ήφαιστος»

banner roots

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΧΟΛ «Ο Ήφαιστος»
21.09.2022 | 21:01

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΧΟΛ «Ο Ήφαιστος»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά τις εκλογές που προηγήθηκαν, αλλά και την συνέχιση των εγγραφών νέων μελών καθώς και την έναρξη των μαθημάτων, εξέδωσε ο Χορευτικός Όμιλος Λήμνου «Ο Ήφαιστος».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τηρώντας τις διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από το καταστατικό του Ομίλου μας πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και ο ορισμός του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έχουν ως εξής:                                                                   Πρόεδρος: Πέτρος Παπούλκας Αντιπρόεδρος:Έλλη Τριανταφύλλου Ταμίας: Ντίνα Ματσικά Γραμματέας Ζωή Τζιαμπατζίδου και μέλος με αρμοδιότητες διοικητικής μέριμνας: Χρήστος Δημουλάς.

Η μεγάλη προσέλευση κατά τη διάρκεια των εγγραφών τόσο των παλιών όσο και μεγάλου αριθμού νέων μελών, μας χαροποιεί και μας συγκινεί ιδιαίτερα γι αυτό και σας ευχαριστούμε από καρδιάς.Οι εγγραφές συνεχίζοται στο χώρο του Ομίλου (Ράλλη Κοψίδη 3) από Δευτέρα –Σάββατο και ώρες 7-9 μμ. Εγγαφές γίνοται επίσης τηλεφωνικά στα τηλ: 6937459621 και 6937459622.

   Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν :

   Παιδικό (παιδάκια από 4 ετών)

   Εφηβικό

   Αρχαρίων

   Προχωρημένων

   Ποντιακών χορών

   Κρητικών χορών

   Λαϊκών χορών

 307099098 5087346808043851 9041612468601447314 n

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7μμ ξεκινάμε τις χορευτικές μας συναντήσεις με γλέντι για τα 5 τμήματα ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων.Μια ευκαιρία για να γνωριστούμε παλιοί και νέοι χορευτές,να χορέψουμε και να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Ομίλου αλλά και οι προσεχείς προγραμματισμένες δράσεις μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη εβδομάδα γωριμίας είναι δωρεάν καθώς επίσης όπως συνηθίζουμε πάντα οι τιμές για οικογένειες και φοιτητές είναι μειωμένες.

Σας περιμένουμε με χαρά παλιά και νέα μέλη της μεγάλης χορευτικής μας οικογένειας για ν ανταμώσουμε ξανά σε χορούς κυκλωτικούς, με την ευχή όλα να κυλήσουν όμορφα και δημιουργικά χωρίς προβλήματα και δυσκολίες.

 

                                                   Εκ μέρους του ΔΣ του Χ.Ο.Λ. ΄΄ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄

                                               Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                                           Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel