Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Καταγγελία 25χρονης για σεξουαλική επίθεση

banner roots

Λήμνος: Καταγγελία 25χρονης για σεξουαλική επίθεση
01.10.2022 | 05:57

Λήμνος: Καταγγελία 25χρονης για σεξουαλική επίθεση

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό, αφηγείται με κάθε λεπτομέρεια η 25χρονη Νικολέτα Παπούλκα, στην προσωπική της σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Σύμφωνα με την αφήγηση της νεαρής κοπέλας, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, σε γειτονιά της Μύρινας. 

Η Νικολέτα, το ίδιο βράδυ, όπως εξιστορεί στην ανάρτησή της, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ Μύρινας, και έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του άνδρα, τον οποίο αναγνώρισε. 

Διαβάστε την αφήγηση της Νικολέτας:

«Ως Γυναίκα και ως κάτοικος της μικρής κοινωνίας της Λήμνου, θεωρώ το λιγότερο ηθική υποχρέωσή μου ,κυρίως ως προς τα υπόλοιπα κορίτσια, αγόρια αλλά και γονείς του νησιού μας, να μεταφέρω εδώ ,γραπτά και ανοιχτά, ένα περιστατικό το οποίο βίωσα ΩΣ ΘΥΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2022 , ώρα 10:30 τη νύχτα, στη γέφυρα δίπλα στο γήπεδο 8 επί 8 ,το Μουντιαλίτο δηλαδή, καθώς επέστρεφα μόνη μου και εντελώς ανυποψίαστη σπίτι μου.

Καθώς επέστρεφα σπίτι μου παρατηρώ ότι σε ένα σκοτεινό σημείο ενός δρόμου μέσα σε ένα χωράφι βρίσκεται ένας τύπος με το μηχανάκι του φορώντας μία λαιμουδιέρα η οποία κάλυπτε το μισό του πρόσωπο από τη μύτη και κάτω.

Δεν δίνω σημασία, όσο φρικτό κι αν μου φάνηκε αυτό το βλέμμα του, γιατί δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ το τι θα μπορούσε να ακολουθήσει, ειδικά σε μία τόσο μικρή κοινωνία όπως αυτή της Λήμνου.

Συνεχίζω το δρόμο μου μέχρι που κάποια στιγμή ο τύπος αυτός καβάλα στο μηχανάκι του περνάει από μπροστά μου, κάνει αναστροφή και έρχεται ακριβώς δίπλα μου με καλυμμένο το μισό του πρόσωπο ,όπως ανέφερα και παραπάνω και μου "κλείνει" το δρόμο στριμώχνοντάς με το όχημά του.

Μου λέει: Θες να σε πάω μία βόλτα;

Απαντάω: Σε ευχαριστώ πολύ αλλά Δε θα ήθελα.

Συνεχίζει: Έλα να σε πάω μία βόλτα!

Απαντάω: Δε θέλω.

Επιμένει: Έλα ανέβα να σε πάω μία βόλτα.

Απαντάω: Σου είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ,σε παρακαλώ πολύ Φύγε!

Μου λέει: Δεν έχεις καταλάβει ποιός είμαι;

Λέω: ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!!

Σε αυτό το σημείο, με κοιτάει μέσα στα μάτια επίμονα και φυσικά δεν κατέβασε ποτέ τη μάσκα.

Και τότε ,χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στο ΟΧΙ μου, μου λέει: ΜΗ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

Σε αυτό το σημείο καταλαβαίνω ότι έχω να αντιμετωπίσω ένα ανδρείκελο που δεν έχει μάθει να αποδέχεται την απόρριψη, ούτε να σέβεται το ΟΧΙ μιας κοπέλας, και όχι έναν απλό περαστικό...

Καταλαβαίνω λοιπόν ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και πρέπει να κάνω κάτι γρήγορα και έξυπνα ώστε να αποφύγω τα χειρότερα που προφανώς είχε στο άθλιο μυαλό του να μου κάνει..

Η πρώτη μου κίνηση ήταν να βγάλω από την τσάντα μου το κινητό μου ώστε να τηλεφωνήσω στον πατέρα μου να βγει έξω από το σπίτι μας, το οποίο βρισκόταν γύρω στα 100 μέτρα κοντά μου αλλά παράλληλα τόσο μακριά μου...

Εκείνη τη στιγμή ο τύπος καταλαβαίνει ότι εγώ έχω αρχίσει να φοβάμαι..

Και μου λέει με ένα ύφος ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ: ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΑΙ Ε;;;;!!!!!

Δεν απαντάω και ξεκινάω να περπατάω γρήγορα ,όσο μπορούσα δηλαδή γιατί σε όλη τη διάρκεια μου έκλεινε το δρόμο μου με το μηχανάκι του, ώστε να χωθώ σε κάποια αυλή και να ξεκινήσω να ουρλιάζω για βοήθεια προς κάποια γειτονικά σπίτια τα οποία απείχαν γύρω στα 30 μέτρα από το σημείο μου και που σίγουρα ήταν πιο κοντά μου από ότι ήταν το δικό μου σπίτι.

Δεν προλαβαίνω να κάνω 3 βήματα ,παίρνει φόρα με το μηχανάκι και με το χέρι του χουφτώνει βίαια-βαράει το πίσω μέρος μου σκίζοντάς μου από τη λύσσα του και το λουρί της τσάντας μου και φεύγει με τεράστια ταχύτητα.

Εγώ σοκαρισμένη τηλεφωνώ κατευθείαν στον πατέρα μου και για καλή μου τύχη το σηκώνει η μητέρα μου γιατί ο πατέρας μου έκανε μπάνιο εκείνη τη στιγμή.

Της λέω χωρίς να της εξηγώ πολλά: ΒΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

Ωστε να εξασφαλίσω ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος έξω στο δρόμο για ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Κλείνω το τηλέφωνο και εκεί που πίστευα ότι ό,τι κι αν έγινε ,έγινε και τελείωσε, ακούω και βλέπω ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΞΑΝΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Σκέφτομαι κατευθείαν ότι θα πέσει πάνω μου να με σκοτώσει ή ότι έρχεται πάλι "να τελειώσει αυτό που άφησε στη μέση".

Το σπίτι μου ήταν μόνο 40 μέτρα μακριά μου.

Κάτι το οποίο με ΕΞΟΡΓΙΖΕ γιατί έλεγα από μέσα μου : Ε ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!! Ο-ΧΙ!!!!!!!

Ξεκινάω να τρέχω σαν την τρελή για να φτάσω στην πόρτα του σπιτιού μου και να ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προφανώς ο τύπος μόλις αντιλήφθηκε ότι εγώ ουρλιάζω για βοήθεια ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ, ΓΚΑΖΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ πηγαίνω με τους γονείς μου στο αστυνομικό τμήμα ώστε να αναφέρω το περιστατικό και να κάνω καταγγελία και όσα ακολουθούν μετά από αυτή.

Στην καταγγελία ανέφερα ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Μπορεί η λαιμουδιέρα να κάλυπτε το μισό του πρόσωπο, όμως για κακή του τύχη δεν κατάφερε να κρυφτεί ούτε να με ξεγελάσει.

Γιατί τα κιλά, τα άγρια μάτια, τα χαρακτηριστικά φρύδια αλλά και η φωνή, σε μία τόσο μικρή κοινωνία είναι απόλυτα αναγνωρίσιμα όσες λαιμουδιέρες κι αν φορέσει κανείς...

Με τον τύπο αυτόν Εγώ δεν είχα Ποτέ Καμία Απολύτως σχέση ή συναναστροφή, όχι ότι αν είχα θα είχε και σημασία.

Δεν μπορώ να ξέρω αν "μου την είχε στημένη" εμένα προσωπικά ή αν περίμενε εκεί και όποια κοπέλα κι αν περνούσε να της έκανε επίθεση...

Πολλά τα "Αν"...

Ο τύπος παραδέχτηκε ότι το έκανε.

Η υπόθεση τρέχει δικαστικά.

Πριν όχι πολύ καιρό, είχε ακουστεί για έναν τύπο με κόκκινο αμάξι να ενοχλεί κοπέλες στην περιοχή του Ανδρωνίου...

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος.......!!!

Κλείνοντας, θέλω να πω με το χέρι στην καρδιά σε όλους όσους με διαβάζετε αυτή τη στιγμή, ότι σε όλο αυτό που μου συνέβει δεν ξέρω αν έπραξα σωστά ή αν έπραξα λάθος σε ό,τι αφορά την ώρα που γινόταν η σεξουαλική επίθεση, μιας που δεν είμαι ούτε εκπαιδεύτρια αυτοάμυνας ούτε ψυχολόγος ή ψυχίατρος ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως εφόδιο προστασίας και σωστής αντιμετώπισης ενός τέτοιου περιστατικού...

Λειτούργησα αυθόρμητα και όσο μπορούσα πιο ψύχραιμα κατά τη δική μου κρίση.

Για ένα πράγμα όμως μπορώ να είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ και να το φωνάξω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ και θέλω να το ακούσετε... :

Αν ποτέ, που εύχομαι ΠΟΤΕ να μην συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο ξανά, αν όμως βρεθείτε ποτέ σε μία αντίστοιχη κατάσταση ,

ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!

ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ!!!!!!

ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!

ΜΗ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΟΡΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κρύψεις τον φόβο σου σε κάτι τέτοιο, όμως από τη δική μου εμπειρία κατάλαβα ότι ο φόβος του θύματος είναι αυτός που τους Τρέφει και τους δίνει θάρρος και θράσος να συνεχίσουν αυτό που κάνουν με περισσότερη Μανία.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ.

Παρακαλώ πολύ αν κάπου κάνω λάθος ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων , αν κάποιος είναι περισσότερο ειδικός ας με διορθώσει ή συμπληρώσει!!!

Εγώ μιλάω καθαρά από τα συμπεράσματα που έβγαλα από το δικό μου βίωμα.

Και τέλος , ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ που πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι Η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!!!!!!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν κάποια ή κάποιος άλλος έχει υποστεί οποιασδήποτε μορφής επίθεση ή κακοποίηση, θα του έλεγα σαν φίλη, σαν αδερφή, σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ενσυναίσθηση , να ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΨΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!

Επειτα θα της/του έλεγα να ΔΡΑΣΕΙ με κύριο γνώμονα την προστασία και τις κατευθύνσεις ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!!

Γιατί Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ είναι αυτή που τρέφει και στη συνέχεια κλιμακώνει τέτοιες εγκληματικές ενέργειες!!!!!!

Ας κάνουμε Ό,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ

,ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΟ, ΠΑΡΟΜΟΙΟ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!

Θα είμαι ΔΙΠΛΑ σε όποιον/όποια κι αν θελήσει να μιλήσει ή να μοιραστεί κάτι παρόμοιο και έχει την ανάγκη να το βγάλει από μέσα του!!!!

Με τη Βοήθεια του Θεού, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ δικούς μου ανθρώπους , οικογένεια, φίλους και συγγενείς για την τεράστια αγκαλιά στήριξης και γροθιά αγάπης που μου έδωσαν εδώ και τρεις μέρες, όπως και κάθε μέρα άλλωστε. Σας Λατρεύω...

Υ.Γ. : Προς όποιον διανοηθεί να επιχειρήσει να πειράξει έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά οποιουδήποτε αθώου πλάσματος, να θυμάται μεταξύ των άλλων το εξής... : 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ !!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ , ΑΔΕΡΦΟΥΣ , ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ , ΘΑ ΟΡΜΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ μέσα από την Καρδιά μου όλους όσους με διαβάσατε, γιατί με την καρδιά μου λειτουργούσα, λειτουργώ και θα λειτουργώ πάντοτε και τον δρόμο που μου δείχνει εκείνη πάντα θα ακολουθώ.

Εκείνη ξέρει.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.??»

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το