Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δ. Μαρινάκης: Έτοιμο το Στάδιο για τους Αιγαιοπελαγίτικους (mp3)

afoi poriazi

Δ. Μαρινάκης: Έτοιμο το Στάδιο για τους Αιγαιοπελαγίτικους (mp3)
05.10.2022 | 21:38

Δ. Μαρινάκης: Έτοιμο το Στάδιο για τους Αιγαιοπελαγίτικους (mp3)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα το μεσημέρι, ελάχιστα 24ωρα δηλαδή πριν ανοίξουν αυλαία οι 33οι  Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου, οι οποίοι φέτος φιλοξενούνται στη Λήμνο, μίλησε στον Fm 100 καλεσμένος της Δέσποινας Βασιλειάδου, ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης, ενημέρωσε τους ακροατές του σταθμού, ότι έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολο τους οι εργασίες στο στάδιο, αφού όπως είπε, σήμερα ολοκληρώθηκε η συντήρηση του τάπητα, ενώ σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και η διαγράμμιση  στο ταρτάν. 

Η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα θέματα, που αφορούν όμως και την, στο παρά πέντε ολοκλήρωση του σταδίου, όπως οι δυσκολίες που προκύπτουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την εφαρμογή του νόμου 4412/16 που αφορά τις Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών και ο οποίος σύμφωνα με τον Δήμαρχο είναι η αιτία που καθυστερούν πολλά έργα, μεταξύ αυτών και το στάδιο, εξαιτίας των διαδοχικών παρατάσεων που δύναται να πάρει ο εργολάβος χωρίς μάλιστα να επικρέμεται γι αυτόν ο κίνδυνος της ενεργοποίησης ρητρών για την μην έγκαιρη παράδοση των έργων! 

Επιστρέφοντας στο θέμα των Αιγαιοπελαγίτικων, ο κ. Μαρινάκης έκανε κριτική και αυτοκριτική ταυτόχρονα, για το ότι Υπουργείο, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ναυτιλιακές Εταιρείες, δεν συνεργάστηκαν με τρόπο ώστε η μεταφορά των αθλητών και των συνοδών τους, από το υπόλοιπο Αιγαίο στη Λήμνο, να γίνει λιγότερο εξουθενωτική! 

Στο τέλος της συζήτησης, και εντελώς εκτός της θεματολογίας που αφορά τη διεξαγωγή των Αγώνων, ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε πότε θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τις προθέσεις του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου Οκτωβρίου. «Οσονούπω», ήταν η κατάληξη της, κατά τα άλλα σιβυλλικής απάντησης του!!

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018