Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο ο Κυβερνήτης της Αυστραλίας
Στη Λήμνο ο Κυβερνήτης της Αυστραλίας
05.04.2023 | 15:19

Στη Λήμνο ο Κυβερνήτης της Αυστραλίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην αποκάλυψη του ονόματος που αναμένεται στη Λήμνο αρχές Μαΐου προκειμένου να παραβρεθεί στις φετινές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους πεσόντες στη μάχη της Καλλίπολης, προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Όπως επεσήμανε, σε ένα μήνα ακριβώς θα βρεθεί ξανά στο νησί μας, καθώς αναμένεται να ταξιδέψει στη Λήμνο ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας κ. Ντέιβιντ Χάρλεϊ.

Ο κ. Χάρλεϊ πέρα από την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις θα ανακοινώσει και την έναρξη των εργασιών για το «ανοιχτό μουσείο Anzac» το οποίο θα χρηματοδοτήσει αποκλειστικά η Αυστραλιανή Κυβέρνηση.

Όπως είναι φυσικό, τις ημέρες που ο Κυβερνήτης της Αυστραλίας θα βρίσκεται στη Λήμνο, στο νησί μας θα βρίσκονται επίσης υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Πολιτείας, καθώς έντονα ακούγεται πως τον κ. Χάρλεϊ θα συνοδεύσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel