Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρχονται προσλήψεις από το Δήμο Λήμνου
afoi poriazi
Έρχονται προσλήψεις από το Δήμο Λήμνου
23.01.2014 | 11:01

Έρχονται προσλήψεις από το Δήμο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Λήμνου, πιθανότατα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για συνολικά 6 προσλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί από τον Δήμο Λήμνου, η προκήρυξη για μία θέση μάγειρα ή μαγείρισσας στον Παιδικό Σταθμό Μούδρου, μία για νοσηλευτή ή νοσηλεύτρια, δύο κοινωνικών φροντιστών, μία οδηγού και μία θέση βοηθητικού προσωπικού για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Καμίνια.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ενέκρινε ήδη στο Δήμο Λήμνου και τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, τη θέση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την πρόσληψη μάγειρα ή μαγείρισσας στον Παιδικό Σταθμό του Μούδρου και μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται και η έγκριση για το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η.

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι προκηρύξεις, είναι να εγκριθεί πρώτα από όλα ο προϋπολογισμός του Ο.Κ.Π.Α Δήμου Λήμνου, αν και κάτι τέτοιο θεωρείτε ήδη βέβαιο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018