Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο εχθές η Χριστιάνα Καλογήρου
afoi poriazi
Στη Λήμνο εχθές η Χριστιάνα Καλογήρου
23.01.2014 | 11:41

Στη Λήμνο εχθές η Χριστιάνα Καλογήρου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επίσκεψη στη Λήμνο πραγματοποίησε η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α. είχε συναντήσεις με στελέχη του Δήμου Λήμνου και συζήτησε θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών. Επίσης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κ. Χαράλαμπο Μακρή, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τόσο στο έργο του λιμένα του νησιού, όσο και στα εν γένει ζητήματα που προκύπτουν από την υποστελέχωση του μικρού, ακριτικού Δήμου.

Η κ. Καλογήρου μίλησε σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Λήμνου με θέμα «Η Λήμνος και οι προκλήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (2012-2020)- Προοπτικές ανάπτυξης». Στην ομιλία της χαρακτήρισε την Κ.Α.Π. βασικό εργαλείο για την ανάκαμψη της οικονομίας των νησιών και την οικοδόμηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου. Τόνισε επίσης ότι η αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων και των χρηματοδοτικών εργαλείων της, πρέπει να γίνει με γνώμονα το σεβασμό των ειδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του κάθε νησιού του Αιγαίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018