Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λυκειακός Παλμός του Μούδρου – Φύλλο 2ο | Διαβάστε την εφημερίδα

banner roots

Λυκειακός Παλμός του Μούδρου – Φύλλο 2ο | Διαβάστε την εφημερίδα
26.11.2023 | 12:34

Λυκειακός Παλμός του Μούδρου – Φύλλο 2ο | Διαβάστε την εφημερίδα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το 2ο της φύλλο παρουσιάζει η εφημερίδα των μαθητών του ΓΕΛ Μούδρου “Ο Λυκειακός Παλμός του Μούδρου”.

Στην ανακοίνωση του το σχολείο αναφέρει:

Θεωρώντας ότι ο Τύπος υπήρξε ανέκαθεν ο πιο σημαντικός τρόπος επικοινωνίας και ενημέρωσης,

γνώμονας δημοκρατίας, παιδείας και πολιτισμού, στηρίζοντας τη σημασία της ελεύθερης έκφρασης, επικυρώνοντας την στάση εξωστρέφειας του σχολείου μας και θέλοντας να σας κάνουμε κοινωνούς της σχολικής μας καθημερινότητας, αποφασίσαμε την έκδοση αυτού του μηνιαίου φύλλου.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που είχε στο αναγνωστικό κοινό της Λήμνου το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΔΡΟΥ, προχωρούμε στο δεύτερο φύλλο του Νοεμβρίου.

Οι προβληματισμοί μας, τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, η διάθεσή μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας κάνουμε μετόχους της σχολικής μας πραγματικότητας, δυναμώνει τη συγγραφική ομάδα μας.

 Ευχαριστούμε πολύ όσους εργάζονται γι΄αυτή την προσπάθεια, μαθητές και εκπαιδευτικούς, και όσους τη στηρίζουν με ποικίλους τρόπους, για να μπορέσει να επιβιώσει.

Ζητάμε το εγχείρημά μας να βρει ανταπόκριση στο αναγνωστικό κοινό της Λήμνου και να γίνει αφετηρία για ακόμα περισσότερες έντυπες προσπάθειες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε και με αυτό το φύλλο στις προσδοκίες σας.

Ο όμιλος εφημερίδας

του Γενικού Λυκείου Μούδρου

 

Επίσης, ανακοινώνουμε ότι με αυτό το εκδοτικό μας πόνημα συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας του Junior Achievement  Greece, Eικονική Επιχείρηση 2024 και έχουμε την τεράστια τιμή να έχουμε  Inspirational Mentor  τον Δημοσιογράφο, Διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη,  Παπαχελά που μας επέλεξε λόγω της ακριτικότητας του νησιού μας και του σημαντικού έργου που παράγουμε. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το