Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με διάλυση κινδυνεύει ο αθλητικός σύλλογος «ΑΡΗΣ» Μούδρου

the roots web banners 06

Με διάλυση κινδυνεύει ο αθλητικός σύλλογος «ΑΡΗΣ» Μούδρου
22.06.2024 | 20:57

Με διάλυση κινδυνεύει ο αθλητικός σύλλογος «ΑΡΗΣ» Μούδρου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με δημοσιά ανακοίνωση ο αθλητικός σύλλογος «ΑΡΗΣ» Μούδρου, κάνει ξεκάθαρο πως οδεύει προς διάλυση, αν δεν υπάρξει συμμετοχή στις εκλογές που θα επαναληφθούν στις 21 Ιουλίου.

Η ανακοίνωσή αναφέρει:

Καλησπέρα σας,

Εχθές 21/6/24 είχαμε Γ.Σ. Μελών του συλλόγου μας και εκλογές για νέο Δ.Σ. και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για κάποια θέματα.
Για άλλη μια φορά δεν είχαμε ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ και δεν υπήρξε και προσέλευση με αποτέλεσμα να γίνει ΜΟΝΟ η Γενική συνέλευση .

Το γεγονός αυτό μας λυπεί πάρα πολύ γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τα τελευταία 6 χρόνια.
Το απερχόμενο Δ.Σ. Κατέβαλε πάρα πολλές προσπάθειες να κρατήσει ζωντανή την ομάδα τα τελευταία χρόνια μέσα σε ερασιτεχνικά πλαίσια και η ομάδα θα λέγαμε δε τα πήγε και άσχημα στον αγωνιστικό τομέα ( τερμάτισε 4η πέρυσι και φέτος 5η παρόλο τα προβλήματα σοβαρών τραυματισμών που είχε από τη πρώτη αγωνιστική που την αποδυνάμωσαν).

Από φέτος εκτός από την ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου ιδρύσαμε και ακαδημίες με σχεδόν 35 παιδιά, Παιδιά και γονείς που τους κρατήσαμε στο χωριό μας και έδωσαν πνοή και ζωντάνια.

Ο σύλλογος είναι ένας από τους πιο παλιούς του νησιού και είναι κρίμα να διαλυθεί επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν να αναλάβει τη διοίκηση του . Είναι ένας σύλλογος που έχει αθλητική αναγνώριση στη ΓΓΑ Και μπορεί να ασχοληθεί και με άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Χθες η Γ.Σ. Αποφάσισε να δώσει παράταση στο σύλλογο και να γίνει σε ένα μήνα 21/7/24 κάλεσμα για εκλογές, για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε υποψηφιότητες θα γίνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για διάλυση του .

Θα πρέπει όλοι μας να προβληματιστούμε με όλα τα παραπάνω και δώσουμε το παρών στις 21/7/24.
Σας ευχαριστούμε
Το ΔΣ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel