Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόστιμα σε καταστήματα της Λήμνου | Νομικά θα κινηθούν οι καταστηματάρχες (mp3)

afoi poriazi

charitakis banner new

Πρόστιμα σε καταστήματα της Λήμνου | Νομικά θα κινηθούν οι καταστηματάρχες (mp3)
11.04.2014 | 14:03

Πρόστιμα σε καταστήματα της Λήμνου | Νομικά θα κινηθούν οι καταστηματάρχες (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Λιμενικού Ταμείου, μεταξύ του Σωματείου των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος και του κλιμακίου της Κτηματικής Υπηρεσίας που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Λήμνο.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε, λόγω των ελέγχων που πραγματοποίησε η Κτηματική Υπηρεσία στα καταστήματα του Ρωμέικου Γιαλού αλλά και σε αυτά στο λιμανάκι του Κότσινα.

Κατά την συνάντηση, οι καταστηματάρχες ενημερώθηκαν από το κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας, ότι θα επιβληθούν πρόστιμα για τις κατασκευές που υπάρχουν στις περιοχές που πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος και πως θα κληθούν να καταβάλουν χρηματικό ποσό στο Δήμο Λήμνου για τους εξωτερικούς χώρους στους οποίους έχουν τοποθετηθεί τραπεζοκαθίσματα.   

Στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, «Θέμα και Ανάθεμα», μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου, κ. Φώτης Τζελβελής, o οποίος ανέφερε ότι οι καταστηματάρχες θα κινηθούν νομικά ενώ παράλληλα  ορίστηκε συνάντηση του σωματείου για την Μ. Τετάρτη, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του τέως Επαρχιακού Συμβουλίου, πάνω από τα γραφεία της ΔΕΗ.   

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η εικόνα του Ρωμέικου Γιαλού αλλά και το λιμανάκι του Κότσινα τουλάχιστον για το καλοκαίρι του 2014, δεν θα παρουσιάσει καμία αλλαγή.

Ακούστε τα όσα δήλωσε για το θέμα στον Fm 100, o κ. Τζελβελής

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018