Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές του Ειδικού σχολείου Καλλιθέας ευχαριστούν...

banner roots

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές του Ειδικού σχολείου Καλλιθέας ευχαριστούν...
01.05.2014 | 10:24

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές του Ειδικού σχολείου Καλλιθέας ευχαριστούν...

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Προϊσταμένη του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, κ. Γεσθημανή Κατεβαινίδου, σε όλους όσους βοήθησαν και παραβρέθηκαν στο πασχαλινό παζάρι που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Η επιστολή αναφέρει:

«Οι Εκπαιδευτικοί, οι Γονείς και οι Μαθητές του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας Λήμνου, ευχαριστούμε βαθύτατα όλους τους φίλους μας, που συνέβαλαν ποικιλοτρόπως, στη μεγάλη επιτυχία που είχε το Πασχαλινό μας παζάρι/εκδήλωση, την Κυριακή 6 του Απρίλη, καθώς και όσους μας τίμησαν, μικρούς και μεγάλους, με την παρουσία και τη συμμετοχή τους.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μας στην όμορφη παρέα των συναδέλφων,  αλλά και των συνανθρώπων μας, που με δική της πρωτοβουλία, μας πλησίασε και πρόσφερε απλόχερα με πολλή μεγάλη αγάπη και μεράκι την πολύτιμη  βοήθεια, την αλληλεγγύη  και την ηθική συμπαράσταση που τόσο πολύ έχουμε πάντα ανάγκη στο «μικρό» μας Σχολείο!

 Δεν ξεχνάμε φυσικά τον Τάσο, τη Μαρία και τη μικρή Αφροδίτη που πρόσθεσαν  τη μουσική τους πινελιά στο φινάλε της γιορτής μας  και μας ταξίδεψαν με τις υπέροχες μελωδίες τους!

Ευχαριστούμε επίσης τους Γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, τις Εκπαιδευτικούς: Πηνελόπη Γερογιάννη και Λιακοπούλου Θεοδώρα  και τους μαθητές/μαθήτριές  τους για τα δωράκια που μας πρόσφεραν και την ενεργή συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της εκδήλωσης!

Και καθώς , όπως όλοι γνωρίζουμε,  εκτός από την ηθική, είναι απαραίτητη  και  η υλική υποστήριξη για την υλοποίηση  και την επιτυχία μιας μεγάλης εκδήλωσης ,θέλουμε  να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω συμπολίτες μας, επαγγελματίες και μη, για τη χορηγία που πρόσφερε ο καθένας τους, και είναι οι παρακάτω:

Γιάννης Ψάρρας/εμπόριο, Γεωργαντής Γιάννης/έπιπλα, Μαυροθαλασσίτου Άρτεμις/καφέ Ιππόκαμπος, Καραγιαννάκης Μανώλης/φυτώριο, Καλλιμανάς Νικόλαος,  Αφοί Λιαδέλλη/σούπερ-μάρκετ, Κουκουλήθρας Νικόλαος & υιοί/αναψυκτικά-κρασιά,  Φράγκος Δημήτρης/εμπόριο, Χρυσάφης Μιχάλης/αρτοζαχαροπλαστείο, Παπαδόπουλος Ιάκωβος/βιβλιοπωλείο, Τζάνερος Αριστείδης/Το Κελάρι  και ο  Πάτερ Ιωάννης Πρόνοιος.

Σας ευχαριστούμε  ΟΛΟΥΣ μέσα από την καρδιά μας, γιατί  κυρίως αποδείξαμε για άλλη μια φορά , πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, συνάδελφοι και συνάνθρωποι , μπορούμε να κάνουμε πολλά, μεγάλα και ΩΡΑΙΑ πράγματα!!» 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel