Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στο Εφετείο η ΝΕΛ κατά Χαντζηδιαμαντή και Τσανταρλιώτη
afoi poriazi
Στο Εφετείο η ΝΕΛ κατά Χαντζηδιαμαντή και Τσανταρλιώτη
02.05.2014 | 11:57

Στο Εφετείο η ΝΕΛ κατά Χαντζηδιαμαντή και Τσανταρλιώτη

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

 Πριν από περίπου ένα χρόνο, την 1η Απριλίου 2013 εκδικάστηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λέσβου, που είχε συνεδριάσει στη μεταβατική έδρα της Λήμνου, οι αγωγές που είχαν καταθέσει οι εταιρείες ΝΕΛ, η θυγατρική της c Link Ferries καθώς και η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου Α.Ε, πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου Aqua Maria, εναντίον του Δημάρχου Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσανταρλιώτη.

Οι κατηγορίες αφορούσαν στα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, συκοφαντικής δυσφήμισης και οικονομικής ζημίας, ενώ οι ενάγοντες αξίωναν με βάση το προαναφερθέν κατηγορητήριο αποζημίωση ύψους 3.000.000€.

Να θυμίσουμε πως αυτές οι κινήσεις της ΝΕΛ έγιναν με τιμωριτική διάθεση προς τους αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους της Λήμνου, μετά τις επιτυχημένες κινητοποιήσεις, που είχαν πραγματοποιηθεί στο νησί, με αίτημα την απομάκρυνση του Aqua Maria από τα δρομολόγια της Λήμνου και με αφορμή τη φράση "σαπιοκάραβα" που είχε χρησιμοποιήσει σε δηλώσεις του για το θέμα, ο κ. Χατζηδιαμαντής.

Η δικαστική απόφαση, μπορεί να ήταν αθωωτική για τους δύο άντρες, η ΝΕΛ όμως δεν το βάζει κάτω. Η εταιρεία άσκησε έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης, η οποία θα εκδικαστεί τελικά στις 4 Ιουνίου.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018