Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με μία μηχανή το πλοίο Ταξιάρχης

afoi poriazi

charitakis banner new

Με μία μηχανή το πλοίο Ταξιάρχης
28.05.2014 | 11:12

Με μία μηχανή το πλοίο Ταξιάρχης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του πλοίου Ταξιάρχης το οποίο αναχώρησε εχθές στις 9 και 10 το βράδυ από το λιμάνι της Λήμνου με προορισμό το λιμάνι του Λαυρίου.

Ο μηχανικός του πλοίου διαπίστωσε βλάβη στην κύρια μηχανή με αποτέλεσμα το πλοίο αυτή την ώρα να ταξιδεύει μόλις με 9 κόμβους !

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τον προγραμματισμό των δρομολογίων, το πλοίο θα έπρεπε να έχει ήδη προσεγγίσει το λιμάνι του Λαυρίου.

Άντε και Καλό Καλοκαίρι!   

Update: Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του Ταξιάρχης

Με ανακοίνωσή της η ναυτιλιακή εταιρεία Λέσβου ενημερώνει ότι λόγω τεχνικού προβλήματος στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου Ταξιάρχης, το σημερινό δρομολόγιο από Λαύριο – Άγιο Ευστράτιο - Λήμνο – Καβάλα και η επιστροφή του την Πέμπτη 28 Μαΐου θα παραμείνει ανεκτέλεστο.

Μετά την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος και τον έλεγχο από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΚΕΕΠ, το πλοίο θα αναχωρήσει της Παρασκευή 30 Μαΐου για το τακτικό δρομολόγιο από Λαύριο στις 10 το πρωί.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018