Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρχονται πρόστιμα για χόρτα στους κάδους της Λήμνου

banner roots

Έρχονται πρόστιμα για χόρτα στους κάδους της Λήμνου
03.06.2014 | 13:18

Έρχονται πρόστιμα για χόρτα στους κάδους της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου  παρακαλεί  τους δημότες να μην χρησιμοποιούν τους κάδους απορριμμάτων για την ρίψη κομμένων χόρτων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Παρακαλούνται οι δημότες να μην ρίχνουν μέσα στους κάδους απορριμμάτων χόρτα διότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γεμίζουν και τα απορρίμματα να τοποθετούνται εκτός των κάδων και να δημιουργούνται εστίες μόλυνσης για την υγιεινή των κατοίκων.

Τα χόρτα θα πρέπει να τοποθετούνται πλησίον των κάδων απορριμμάτων και θα συλλέγονται από το προσωπικό του Δήμου μας με  ανοικτό φορτηγό. Η συλλογή τους γίνεται καθημερινά.

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου ο όγκος των απορριμμάτων έχει αυξηθεί και σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας τα οικιακά απορρίμματα πρέπει απαραίτητα να τοποθετούνται εντός των κάδων απορριμμάτων.

Σε διαφορετική περίπτωση η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα προβεί στην επιβολή προστίμου, σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Καθαριότητας .

Η ενεργή συμμετοχή των δημοτών είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για τη διαφύλαξη της καθαριότητας της πόλης και των χωριών μας.

Όλοι μαζί μπορούμε. Η συμμετοχή σας είναι η απόδειξη».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel