Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήλωση συμπαράστασης Ζερδελή σε Χατζηδιαμαντή - Τσανταρλιώτη
afoi poriazi
Δήλωση συμπαράστασης Ζερδελή σε Χατζηδιαμαντή - Τσανταρλιώτη
04.06.2014 | 18:22

Δήλωση συμπαράστασης Ζερδελή σε Χατζηδιαμαντή - Τσανταρλιώτη

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Δήλωση συμπαράστασης απέστειλε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής στον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Λήμνου, Αντωνή Χατζηδιαμαντή και Παναγιώτη Τσανταρλιώτη για τη δικαστική διαμάχη των δύο με τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή και στον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, οι οποίοι διώκονται για μια ακόμα φορά επειδή τόλμησαν να υπερασπιστούν τους αγώνες του λημνιακού λαού. Προασπιζόμενοι το δικαίωμα των Λημνιών να ζουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια ήρθαν σε ρήξη με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν καταδικάσει τους κατοίκους του ακριτικού νησιού στην απομόνωση. Οι εταιρείες με την προκλητική κάλυψη του Υπουργείου και της κυβέρνησης επιχειρούν με τρομοκρατικές μεθόδους να τσακίσουν το αγωνιστικό φρόνημα κάθε θαρραλέου ανθρώπου που αντιστέκεται. Δεν καλώ το λαό της Λήμνου να συμπαρασταθεί στους διωκόμενους δημάρχους, γιατί θα ήταν εκ του περισσού. Ο λαός αυτός ήδη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το δρόμο της αντίστασης και της αλληλεγγύης και κινητοποιείται σε αυτή την κατεύθυνση. Αντιθέτως, καλώ για πολλοστή φορά το υπουργείο να αναλογιστεί τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες και να πάψει σε βάρος τους να στηρίζει τα επιχειρηματικά εκείνα συμφέροντα που αποτελούν την πραγματική πηγή δυσφήμισης για τον τόπο. Ο αγώνας συνεχίζεται!»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018