Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κανονικά χθές το δρομολόγιο του «Ταξιάρχης», αλλά...

banner roots

Κανονικά χθές το δρομολόγιο του «Ταξιάρχης», αλλά...
05.06.2014 | 11:16

Κανονικά χθές το δρομολόγιο του «Ταξιάρχης», αλλά...

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε γρίφους για δυνατούς λύτες, εξελίσσονται τα δρομολόγια των πλοίων της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, μία ανάσα πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Μετά τη μη εκτέλεση, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, των δρομολογίων του «Θεόφιλος», εχθές είχε σειρά το πλοίο «Ταξιάρχης», χαρίζοντας στους επιβάτες του για Λήμνο, στιγμές απείρου κάλους!!!!

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, η ΝΕΛ ξεκίνησε την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα όσων είχαν κλείσει εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψουν με το πλοίο για Λήμνο, ενημερώνοντας τους ότι το ταξίδι δεν θα πραγματοποιηθεί. Αγανακτισμένοι με την εξέλιξη, αφού κάποιοι ήταν ήδη έτοιμοι για την μεταφορά τους στο λιμάνι του Λαυρίου, επικοινώνησαν με τον Fm 100, κάνοντας το γνωστό.

Μία ώρα αργότερα, με νέο μήνυμα η ΝΕΛ ενημέρωνε ότι τελικά το πλοίο θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο. Πληροφορίες που έφταναν στο Fm 100, ανέφεραν ότι ο λόγος για τον οποίο το πλοίο δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο, ήταν για ακόμη μια φορά η αδυναμία ανεφοδιασμού με καύσιμα.

Τι έγινε όμως τελικά και το δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε, όπως άλλωστε όφειλε; Όπως πληροφορούμαστε, με το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν στο νησί στρατιωτικά οχήματα (παπιά) με την Διοίκηση της Λήμνου, να έχει οργανώσει «κίνηση» για την παραλαβή τους.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση στην εταιρεία προκειμένου να εκτελέσει το δρομολόγιο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel