Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Tαξίδευα με το European Express»

banner roots

«Tαξίδευα με το European Express»
19.08.2014 | 18:17

«Tαξίδευα με το European Express»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στην ERTopen έφθασε νωρίτερα μια επώνυμη επιστολή επιβάτιδος που οπωσδήποτε χιλιομετάνιωσε για την απόφαση της, να ταξιδέψει με πλοίο της ΝΕΛ.

Διηγείται την ιστορία της. Διαβάστε την, αν και είμαι σίγουρη ότι το σκηνικό δεν είναι καθόλου άγνωστο στους βορειοελλαδίτες ταξιδιώτες...

"Ονομάζομαι Ιωαννα Κοντογιαννη και ημουν αναμεσα στους επιβατες του European express της εταιρειας NEL LINES στο δρομολογιο απο Σαμο για Πειραια στις 17-8 με ενδιαμεσες στασεις στους Φουρνους και την Ικαρια.

Το πλοιο παρουσιασε προβλημα στον καταπελτη κατα την αποβιβαση απο το λιμανι των Φουρνων με προορισμο τον Ευδηλο Ικαριας. Να τονιστει οτι προβλημα εγινε αντιληπτο ηδη πριν φυγει το καραβι απο το λιμανι αλλα παρολα αυτα το αγνοησαν και συνεχιστηκε ο αποπλους.

Αργοτερα διαπιστωθηκε πως ηταν αδυνατη η προσαραξη σε λιμανι εαν δεν γινοταν πρωτα επισκευη. Το πλοιο εμεινε 6 ωρες διπλα στους Φουρνους χωρις να μπορει να προσεγγισει καποιο λιμανι. Ενημερωση υπηρξε μετα απο πολλες ωρες και αφου καποιοι επιβατες ειχαν πανικοβληθει και απαιτουσαν να μαθουν τι συμβαινει.

Τελικα το πλοιο εφτασε στο λιμανι του Ευδηλου στις 2 πμ ενω η προγραμματισμενη αφιξη ηταν στις 7μμ. Η μονη αποζημιωση που δοθηκε στους επιβατες για ολη αυτην την ταλαιπωρια και την ψυχικη οδυνη ηταν νερο και καφες απο τα μπαρ του πλοιου.

Απαραδεκτη η σταση της εταιρειας και δεν ειναι η πρωτη φορα που κατι αντιστοιχο συμβαινει με τα πλοια της ΝΕΛ.

 

Ιωαννα Κοντογιαννη"

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το