Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>«Όταν Κοιμάσαι ο Κόσμος Αδειάζει»

the roots web banners 06

«Όταν Κοιμάσαι ο Κόσμος Αδειάζει»

«Όταν Κοιμάσαι ο Κόσμος Αδειάζει»

Ο δημιουργός Βασίλης Κεκάτος βρέθηκε στην Κεφαλονιά για την καραντίνα και κατέγραψε τα τοπία της, σε μια μικρού μήκους ταινία.

Μέσα σε 12 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα, ο Βασίλης Κεκάτος καταφέρνει να δημιουργήσει ένα βίντεο που μιλά στις καρδιές μας και κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες - όχι άδικα. Ο πρώτος Έλληνας δημιουργός που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα καθώς και τον Queer Φοίνικα, για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους στο Φεστιβάλ των Καννών, βρέθηκε στην Κεφαλονιά για την καραντίνα και κατέγραψε τα τοπία της στη μικρού μήκους ταινία «Όταν Κοιμάσαι ο Κόσμος Αδειάζει».

Σύμφωνα με την υπόθεση, μια επιδημία έχει πλήξει την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι απ’ άκρη σ’ άκρη της Γης κοιμούνται και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξυπνήσουν. Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν μολύνθηκαν· ανάμεσά τους και ένα αγόρι που ερωτεύτηκε ένα κορίτσι, ακριβώς πριν το ξέσπασμα της επιδημίας. Με μια παλιά κάμερα, προσπαθεί να αποτυπώσει πόση ομορφιά έχει απομείνει, έτσι ώστε να τη δει το κορίτσι όταν ξυπνήσε

 

πηγή

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
03.09.2020 | 08:01

stenos400x400

Digilust banner