Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Από τους ψεύτες στους ψευταράδες με μνημόνια

banner roots

Από τους ψεύτες στους ψευταράδες με μνημόνια
20.06.2016 | 18:41

Από τους ψεύτες στους ψευταράδες με μνημόνια

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας

Τα 6 χρόνια τελευταία χρόνια ο λαός εκλέγει πάντα μια κακή κυβέρνηση, όπως τώρα του ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η οποία λέει μόνο ψέμματα και κάνει κακή διαπραγμάτευση και πάντα μια καλή αντιπολίτευση όπως είναι η ΝΔ και τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ, η οποία τώρα λέει μόνο αλήθεια (!) και έκανε καλύτερη διαπραγμάτευση χωρίς όμως να δούμε τα αποτελέσματα!

Από λόγια και οι δυο καλά πάνε ! Αυτό είναι απίστευτο άλλα δεν μπορώ να μη το πιστέψω αφού το λέει ο εκ μεταγραφής πολιτικός κ. Οικονόμου τώρα βουλευτής επικρατείας στη ΝΔ ο οποίος φαίνεται ικανός σε ειδικές αποστολές αφού είναι ένας επιτυχημένος περιφερόμενος τηλεβουλευτής ο οποίος με πάθος όπως άκουσα να λέει στη πρωινή βουλή του ΑΝΤΊ ότι ποτέ ο Μητσοτάκης δεν λέει ψέμματα ! άλλα θα ακούμε μόνο αλήθεια !!Ειλικρινά πρέπει ο κύριος αυτός να έχει πάθει σύγχυση αφού στο παρελθόν σε άλλα πολιτικά κόμματα που ήταν έλεγε λόγους... πιθανόν με πολλά ψέμματα και λίγες αλήθειες.

Είναι φανερό ότι τα πολιτικά κόμματα ξέρουν και τι θέλουν να κάνουν οι πολιτικοί μας ,για μας τους πολίτες ,δυστυχώς όμως άλλα σκέπτονται άλλα προγραμματίζουν λίγα κάνουν... γιατί πολλά δεν μπορούν να κάνουν. Αυτά είναι οδηγίες, είναι μέτρα, στόχοι δανεικής θηλιάς και πολλές κρυφές αλήθειες για τους δανειστές μας όπως, η δημοσιονομική σταθερότητα, οι μεταρρυθμίσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις, μείωση μισθών συντάξεων, αύξηση των φόρων, ανεργία και μετά θα εμφανιστεί η σωτηρία της χωράς, και το θαύμα της ανάπτυξης με τους επιδοτουμενους επενδύτες από τις τράπεζες μας Όλα αυτά για αυτούς που θα επιβιώσουν από αυτόν τον υποχθόνιο ύπουλο πολίτικο εμφύλιο της χώρας και τον οικονομικό ευρωπαϊκό πόλεμο... των μνημονίων.

Αποδεικνύεται ότι όλο το πολιτικό σύστημα κυβέρνηση και αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα έχουν πάθει κακοήθη πολιτικό ίλιγγο και παρασύρουν την κοινωνία η οποία χάνεται στο χάος της αβεβαιότητας και του μηδενισμού. Δεν αντέχονται πια αυτοί του πολιτικού συστήματος όλοι μαζί δεν συζητούν αλλά μισούνται και φωνάζουν με ένα πολιτικό λόγο ο οποίος αναδύεται μέσα από σκάνδαλα διαφθορά χωρίς ποτέ να γίνει κάθαρση είναι ένα κράτος εκβιαστής, απάνθρωπο, σκληρό, τιμωρός, με ανυπαρξία πρόνοιας και κοινωνία δικαίου προς τους πολλούς ανυπεράσπιστους πολίτες οι οποίοι συντηρούνται με τον εθελοντισμό και με τα ψευτοπερνώ επιδόματα ευρωπαϊκού ασύλου.

Τόση πολιτική υποκρισία και τόσος πολιτικός κυνισμός όπως λέει στη κριτική του κάποιος αξιωματούχος Μαργαρίτης περιφερόμενος πολιτικάντης της ΔΗΜΑΡ -ΠΑΣΟΚ στις τηλεμαχίας σε όλες τις τηλεοράσεις δεν υπήρξε πότε από κυβέρνηση της χώρας ούτε τότε που μεσουρανούσε το ΠΑΣΟΚ μετά πολλά σκάνδαλα τις μίζες και τη διαφθορά στη υγεία και στα εξοπλιστικά.

Αλήθεια θα μας τρελάνουν αφού όλοι μαζί αλληλοβρίζονται στη βουλή και κυρίως στη τηλεόραση και χρησιμοποιούν πάντα στο φτηνό πολιτικό λόγο το πολιτικό κοσμικότατο επίθετο του ΨΕΥΤΗ μέσα στον πολύ παρακμιακό πολιτικό τους λόγο, ώστε από τους ψεύτες πήγαμε στους ψευταραδες ενώ ο συνένοχος λαός πάντα πληρώνει τώρα τις αμαρτίες του ,,αφού με τη ψήφο του καθορίζει εάν θα έχουμε κυβέρνηση με ψεύτες ή με ψευταραδες ,ενώ η κοινωνία των πολλών είναι δυστυχισμένη και φτωχή Τέλος πολλοί πολιτικοί από αυτούς εκτός από ψεύτες είναι υποκριτές κλέφτες αλαζόνες απατεώνες και ανίκανοι... Δυστυχώς αυτός είναι ο πολιτικός διάλογος στη βουλή παρακμιακός, απαξιωμένος, διχαστικός , εμφύλιο πολεμικός με προσωπικό και πολιτικό μίσος δυστυχώς αυτό αναδύεται για μας τους πολίτες από το ναό της μεταλλαγμένης Δημοκρατίας αυτή την κοινοβουλευτική μνημονιακή περίοδο η οποία ελέγχεται και καθοδηγείται από τους εταίρους δανειστές μας!!


Ιούνιος 2016

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel