Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ταλιμπάν ψάχνουν δημοσιογράφους για εργασία μέσω Facebook
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Ταλιμπάν ψάχνουν δημοσιογράφους για εργασία μέσω Facebook
08.12.2012 | 09:29

Ταλιμπάν ψάχνουν δημοσιογράφους για εργασία μέσω Facebook

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

«Η Umar Media ανακοινώνει με χαρά την προσφορά θέσεων εργασίας στο διαδίκτυο για τη δημιουργία βίντεο, για μεταφράσεις, αλλά και για την αποστολή και λήψη ειδήσεων», αναφέρει το σχόλιο που ανέβασαν οι διαχειριστές της σελίδας στα τέλη Οκτωβρίου, ζητώντας παράλληλα από τους χρήστες του διαδικτύου να διαδώσουν το μήνυμα αυτό, καθώς η σελίδα στο Facebook «μπορεί να κατέβει».


Ο εκπρόσωπος των Πακιστανών Ταλιμπάν επιβεβαίωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η οργάνωση χρησιμοποίησε «προσωρινά» τη σελίδα αυτή μέχρις ότου να ανέβει στο διαδίκτυο ο επίσημος ιστότοπός της.

Σύμφωνα με την οργάνωση παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE, οι πακιστανοί Ταλιμπάν χρησιμοποιούν το Facebook ως «μέσο στρατολόγησης».

«Οι πακιστανοί Ταλιμπάν μέσω του επίσημου δικτύου μέσων ενημέρωσης που διαθέτουν, το Umar Media, χρησιμοποιούν το Facebook για να στρατολογήσουν συνεργάτες για τις εκδοτικές τους δραστηριότητες και την επερχόμενη έκδοση του περιοδικού τους», επισημαίνει η SITE.

Αυτή η νέα έκδοση θα είναι «το επίσημο τριμηνιαίο περιοδικό» των πακιστανών Ταλιμπάν, όπως διευκρινίζει η οργάνωση στη σελίδα της στο Facebook, όπου καλεί τους δημοσιογράφους να υποβάλλουν τα άρθρα τους με «θέμα της αρεσκείας τους», ή σχετικά με τον ιερό πόλεμο, την ιστορία και την κατάσταση των μουσουλμάνων.

Πολλές ομάδες τζιχαντιστών εκδίδουν ήδη περιοδικά.

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018