Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>«Ανυπόφορη δυσωδία» πλήττει το Παρίσι
«Ανυπόφορη δυσωδία» πλήττει το Παρίσι
22.01.2013 | 12:47

«Ανυπόφορη δυσωδία» πλήττει το Παρίσι

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Όμως μεγάλα τμήματα του πληθυσμού ταλαιπωρούνται τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη από την δυσάρεστη οσμή, με εκατοντάδες ανθρώπους να αισθάνονται πονοκεφάλους και ναυτία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP), επικαλούμενοι προσωπικές μαρτυρίες κατοίκων.Σύμφωνα με τις αρχές του νομού Seine-Maritime όπου εδράζεται το εργοστάσιο παραγωγής χημικών προϊόντων, ο τύπος του αερίου, αν και προκαλεί δυσφορία και έχει εξαιρετικά δυσάρεστη οσμή, δεν είναι τοξικός.

Το πρόβλημα μεγιστοποιήθηκε καθώς αυτές οι δυσάρεστες οσμές, οδηγούμενες από τον άνεμο, έφτασαν στην περιοχή του Παρισιού, εγείροντας ανησυχίες στην πρωτεύουσα και τα προάστιά της, σημείωσε δημοσιογράφος του AFP.

Πολλοί παριζιάνοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μυρωδιά και για πονοκεφάλους. Σε ένα δικτυακό τόπο εκατοντάδες άνθρωποι που ζουν στο Παρίσι, μίλησαν για «μια ανυπόφορη δυσωδία που προκαλεί πονοκέφαλο και ναυτία».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018