Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Φονικό παιχνίδι με «50 αποχρώσεις του γκρι»

banner roots

Φονικό παιχνίδι με «50 αποχρώσεις του γκρι»
28.01.2013 | 12:22

Φονικό παιχνίδι με «50 αποχρώσεις του γκρι»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Ένας άντρας από τη Σουηδία, ο οποίος σκότωσε την κοπέλα του έπειτα από ένα βίαιο σαδομαζοχιστικό «παιχνίδι» εμπνευσμένο από το best-seller βιβλίο «50 αποχρώσεις του γκρι», πρόκειται να δικαστεί για τη δολοφονία της.

Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτύπησε τη Γερμανίδα σύντροφό του 123 φορές με ένα ξύλινο χάρακα, ενώ την είχε δέσει στο κρεβάτι με νάιλον και προφυλακτικά.

 

Ο 31χρονος «αφέντης» (όπως τον αποκαλούσε) δήλωσε πως η κοπέλα ήταν πλήρως συναινετική στα όσα συνέβαιναν.

Το ημερολόγιο της κοπέλας, που ανακαλύφθηκε από τους αστυνομικούς, έγραφε: «Μου είπες κάποτε πως δεν θέλεις να με δεις να πονάω αληθινά. Είμαι δουλοπρεπής αλλά δεν είμαι μαζοχίστρια».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι Αρχές, ο άντρας κάλεσε την Άμεση Δράση τη στιγμή που διαπίστωσε πως η σύντροφός του είχε σταματήσει να αναπνέει, και προσπάθησε να την σώσει με τεχνητή αναπνοή, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του το ασθενοφόρο.

Η κοπέλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και έλαβε τη φροντίδα των γιατρών για δύο μέρες, μέχρι να σβήσουν τα μηχανήματα που προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η αιτία θανάτου της ήταν τα σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα που είχε υποστεί, λόγω της έλλειψης οξυγόνωσης του εγκεφάλου της.

 

Πηγή: Nooz.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel