Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Έξι Τούρκοι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων

afoi poriazi

charitakis banner new

Έξι Τούρκοι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων
09.06.2013 | 14:27

Έξι Τούρκοι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

Την πίεση από την κατακραυγή, αλλά και τις πολύωρες υπηρεσίες τους δεν άντεξαν έξι Τούρκοι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του σωματείου τους, τόσες αυτοκτονίες έχουν καταγραφεί στο Σώμα από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι αναταραχές στην Τουρκία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι στο στόχαστρο εξαιτίας της υπερβολικής βίας που έχουν ασκήσει και των σκληρών πρακτικών τους κατά των διαδηλωτών. Ο Φαρούκ Σεζέρ όμως επεσήμανε στη «Hurriyet» πως και οι ίδιοι οι ένστολοι είναι θύματα ενός διαφορετικού είδους βίας, καθώς είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του σωματείου των αστυνομικών, πολλοί συνάδελφοί του μεταφέρθηκαν από άλλες πόλεις στην Κωνσταντινούπολη και αναγκάζονται να κοιμούνται σε παγκάκια, πάνω στις ασπίδες τους ή σε χάρτινα κουτιά.

«Η βία που βλέπετε είναι αντανάκλαση της βίας που έχουν υποστεί οι αστυνομικοί. Οχι από τους διαδηλωτές, αλλά από τις συνεχόμενες βάρδιες των 120 ωρών που κάνουν ενώ είναι νηστικοί», επεσήμανε ακόμη ο Σεζέρ.


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018