Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Τουρκία: Μαζική αυτοκτονία αστυνομικών

afoi poriazi

charitakis banner new

Τουρκία: Μαζική αυτοκτονία αστυνομικών
10.06.2013 | 09:07

Τουρκία: Μαζική αυτοκτονία αστυνομικών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Σε μία καταγγελία-σοκ προχώρησε ο ο επικεφαλής της Τουρκικής Ένωσης Αστυνομικών, Φαρούκ Σεζέρ: Έξι αστυνομικοίαυτοκτόνησαν από την ημέρα που ξέσπασαν οι ταραχές το πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης, λόγω του υπερβολικού στρες και των αντίξοων συνθηκών που αντιμετωπίζουν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο στόχαστρο για την εκτεταμένη χρήση βίας κατά τις διαδηλώσεις, ωστόσο ο Σεζέρ υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν υπερβολική πίεση για να εργαστούν υπό αντίξοες συνθήκες.

"Ειδικά αυτοί που επιστρατεύτηκαν από άλλες πόλεις (σ.σ για τις ταραχές της Κωνσταντινούπολης) κοιμούνται σε παγκάκια, χαρτόκουτα, ή ακόμη και πάνω στις ασπίδες τους, λόγω έλλειψης καταλυμάτων", αποκάλυψε.

"Η βία που βλέπετε σε τελική φάση, είναι η αντανάκλαση της βίας που έχουν δεχθεί οι ίδιοι οι αστυνομικοί. Δεν είναι μόνο θύματα βίας από διαδηλωτές, αλλά και της συνεχόμενης βάρδια 120 ωρών χωρίς φαγητό ή τρώγοντας μόνο μπαγιάτικο ψωμί. Η αστυνομία είναι ήδη θύμα βίας εντός των δομών".

 
Πηγή: Nooz.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018