Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανία: Γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

banner roots

Βρετανία: Γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
16.02.2020 | 10:41

Βρετανία: Γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Νεκρή βρέθηκε η 40χρονη παρουσιάστρια του ριάλιτι Love Island, Καρολάιν Φλακ (Caroline Flack) στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, όπως μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να αυτοκτόνησε και την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Η Φλακ είχε σταματήσει πρόσφατα να παρουσιάζει την εκπομπή, αφού είχε κατηγορηθεί για επίθεση στον σύντροφό της, έπειτα από καυγά που είχαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ίδια είχε δηλώσει αθώα ενώπιον του δικαστηρίου και είχε καταβάλει εγγύηση. Η δίκη αναμενόταν να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου..

Ο θάνατος της Καρολάιν Φλακ είναι η κύρια ιστορία σε πολλές εφημερίδες της Κυριακής .

Η Sunday Mirror γράφει ότι πρόκειται για “τραγωδία του Αγίου Βαλεντίνου”, σημειώνοντας ότι η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια την Παρασκευή παρέμεινε μακριά από τον σύντροφο της .

Του Αγίου Βαλεντίνου, ο 27χρονος σύντροφός της έκανε μια απόπειρα προσέγγισης στέλνοντας το ερωτικό του μήνυμα αλλά εκείνη προτίμησε να ποζάρει αγκαλιά με τον σκύλο της και να μην απαντήσει καθώς σύμφωνα με τη δικαστική εντολή απαγορευόταν να επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με την Sun , μια μέρα πριν αυτοκτονήσει η Καρολάιν Φλακ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του εαυτού της στο Instagram με φρεσκοβαμμένα μαλλιά να δίνει ένα φιλί στον σκύλο της Ρούμπι.

Η Sunday Mail παρατηρεί ότι “τα παιχνιδιάρικα snaps” στο Instagram κάθε άλλο παρά ένδειξη ήταν της τραγωδίας που επρόκειτο να επακολουθήσει.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel