Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βίντεο σοκ: Πώς άρπαξαν το μωρό μητέρας από καρότσι στο σούπερ μάρκετ, όταν πήρε το βλέμμα της για δευτερόλεπτα

banner roots

Βίντεο σοκ: Πώς άρπαξαν το μωρό μητέρας από καρότσι στο σούπερ μάρκετ, όταν πήρε το βλέμμα της για δευτερόλεπτα
28.08.2022 | 19:25

Βίντεο σοκ: Πώς άρπαξαν το μωρό μητέρας από καρότσι στο σούπερ μάρκετ, όταν πήρε το βλέμμα της για δευτερόλεπτα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Την σοκαριστική στιγμή που ένας άγνωστος αρπάζει ένα μωρό, όταν η μητέρα του γυρίζει για δευτερόλεπτα την πλάτη της σε σούπερ μάρκετ της Νότιας Αφρική, κατέγραψε κάμερα.

Η Ντανιέλα Γουλφ είχε τοποθετήσει την 8 μηνών κόρη της στο παιδικό κάθισμα του καροτσιού με τα ψώνια της, θέλοντας να πάρει κάτι από το ψυγείο των κρεάτων στο τοπικό σούπερ μάρκετ στην πόλη Άλμπερτον κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.
 
Αλλά καθώς γύρισε την πλάτη της για να ανοίξει την γυάλινη πόρτα και έσκυψε για να πάρει το κρέας, ένας άνδρας – υπάλληλος του καταστήματος πλησίασε ήρεμα και άρπαξε το μωρό μέσα από το καροτσάκι.
 
H μητέρα με το μωρό μπροστά στο ψυγείο των κρεατικών
Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον υπάλληλο του κρεοπωλείου να σηκώνει το μωρό από το καρότσι και να απομακρύνεται με αυτό στην αγκαλιά του. Τότε ήταν που γύρισε η μητέρα του για να βάλει τα τρόφιμα στο καρότσι, διαπιστώνοντας με τρόμο ότι η 8 μηνών κόρη της λείπει.
 
Καθώς η Γουλφ φωνάζει έντρομη, βλέπει τον υπάλληλο του καταστήματος να απομακρύνεται με την κόρη της, πίσω από έναν διάδρομο με είδη παντοπωλείου. Η Γουλφ έτρεξε προς τον υπάλληλο και του άρπαξε το μωρό της, φωνάζοντάς του: «Πού την πηγαίνεις; Τι θα την έκανες;».
 

Η περιγραφή της μητέρας για την αρπαγή του μωρού της από υπάλληλο σούπερ μάρκετ
Η μητέρα δημοσίευσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, στο λογαριασμό της στο Facebook, και περιέγραψε τι συνέβη. Όπως ανέφερε: «Την έχω στην αγκαλιά μου και όταν φτάνω στο τμήμα των κρεάτων, την βάζω στο καροτσάκι για να ελευθερώσω τα χέρια μου και όταν βρίσκω αυτό που ψάχνω, σκύβω. Μέσα σε μια στιγμή, ένας άγνωστος φαίνεται στο βίντεο να παίρνει την κόρη μου. Σηκώνομαι και έχει φύγει. Την ψάχνω αμέσως και τη βρίσκω στην αγκαλιά αυτού του άνδρα. Την αρπάζω και τον ρωτάω τι κάνει με την κόρη μου. Γιατί την έχει; Χαμογελάει και γελάει και του λέω ότι δεν είναι αστείο και δεν είναι διασκεδαστικό».
 
 
«Μου λέει ότι πέρασε μπροστά από το καροτσάκι και η κόρη μου έχει σηκώσει τα χέρια της ψηλά και έτσι την πήρε. Είμαι παγωμένη και μπερδεμένη. Γιατί γελάει; Του λέω ότι δεν είναι αστείο. Δεν αγγίζεις ένα παιδί, δεν παίρνεις ένα παιδί. Δεν είμαι σίγουρη για το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια και ο άνδρας με πλησιάζει ξανά για να μου ‘δείξει’ τι έκανε η κόρη μου. Είπε ότι ήθελε να πάει μαζί του και είμαι τόσο θυμωμένη, σοκαρισμένη, υστερική και του φωνάζω: ‘Πού την πήγαινες; Τι θα έκανες μαζί της;’».
 
 
Συνελήφθη ο υπάλληλος
Η Γουλφ κάλεσε τελικά τον σύζυγό της Μπράντλεϊ, ο οποίος έσπευσε στο σούπερ μάρκετ και αφού είδε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, επέμεινε να καταγγείλει υπόθεση απόπειρας αρπαγής μωρού. Κλήθηκε η αστυνομία και αφού είδε το βίντεο συνέλαβε τον υπάλληλο.
 
Εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ δήλωσε: «Παραδώσαμε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην αστυνομία και η διοίκηση συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές στην έρευνά τους. Είμαστε εξαιρετικά ανακουφισμένοι που μια αναφερόμενη υπόθεση αρπαγής μωρού αποτράπηκε την Κυριακή και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αποφασίσαμε αμέσως να θέσουμε σε διαθεσιμότητα ένα μέλος του προσωπικού. Θα λάβουμε περαιτέρω μέτρα με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη».
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το