Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Δραματική προειδοποίηση από τον ισχυρό άνδρα της Shell: «Δεν θα είναι μόνο ένας ο δύσκολος χειμώνας»

banner roots

Δραματική προειδοποίηση από τον ισχυρό άνδρα της Shell: «Δεν θα είναι μόνο ένας ο δύσκολος χειμώνας»
30.08.2022 | 18:00

Δραματική προειδοποίηση από τον ισχυρό άνδρα της Shell: «Δεν θα είναι μόνο ένας ο δύσκολος χειμώνας»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Σύμφωνα με τον Βen van Beurden οι λύσεις στην ενεργειακή κρίση θα πρέπει να βρεθούν μέσω «εξοικονόμησης, επιβολής δελτίου και γρήγορης δημιουργίας εναλλακτικών πηγών».

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ισχυρός άνδρας της Shell Βen van Beurden αναφορικά με την ενεργειακή κρίση. Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Νορβηγία δήλωσε ότι «εαν πιστεύουμε ότι θα είναι μόνο ένας δύσκολος χειμώνας και μετά η κρίση θα τελειώσει, τότε μιλάμε για φαντασίωση».

«Μπορεί κάλλιστα να περάσουν αρκετοί δύσκολοι χειμώνες», είπε ο Van Beurden σύμφωνα με τον οποίο οι λύσεις στην ενεργειακή κρίση θα πρέπει να βρεθούν μέσω «εξοικονόμησης, επιβολής δελτίου και γρήγορης δημιουργίας εναλλακτικών πηγών».

Οι δραματικές προβλέψεις του ισχυρού άνδρα της Shell έρχονται στον απόηχο των αναφορών ότι πολλές περιοχές στη Μεγάλη Βρετανία σκέφτονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα να δημιουργήσουν ζεστούς χώρους σε βιβλιοθήκες, γκαλερί.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου τα τοπικά συμβούλια του Μπέρμιγχαμ, του Μπρίστολ, του Νταντί, της Γλασκώβης και του Αμπερντίν εξετάζουν το ενδεχόμενο χρήσης δημόσιων χώρων από ανθρώπους που πλήττονται άμεσα από την ενεργειακή κρίση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel