Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Πώς ένα 10χρονο αγόρι ξέφυγε έξυπνα από μια γυναίκα που τον ακολουθούσε (video)

the roots web banners 06

Πώς ένα 10χρονο αγόρι ξέφυγε έξυπνα από μια γυναίκα που τον ακολουθούσε (video)
27.11.2022 | 10:04

Πώς ένα 10χρονο αγόρι ξέφυγε έξυπνα από μια γυναίκα που τον ακολουθούσε (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ένα αγόρι από την Πενσιλβάνια ξέφυγε έξυπνα από μια γυναίκα που το ακολουθούσε, ζητώντας από μια υπάλληλο καταστήματος να υποδυθεί τη μητέρα του, όπως δείχνουν τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Ο δεκάχρονος Sammy Green επέστρεφε με τα πόδια από το σχολείο στο Pottstown της Πενσιλβάνια την Παρασκευή, όταν μια γυναίκα άρχισε να τον ακολουθεί, δήλωσε ο πατέρας του Sam Green στο WPVI.
 
«Το να βλέπω το παιδί μου να ψάχνει για βοήθεια επειδή φοβόταν ουσιαστικά για τη ζωή του σε πληγώνει βαθιά», δήλωσε ο Green στο CBS.
 
Το αστυνομικό τμήμα του Pottstown δήλωσε στο WPVI ότι η αστυνομία «εντόπισε» τη γυναίκα και ότι «παραπέμπεται για υπηρεσίες ψυχικής υγείας».

Τι ακριβώς συνέβη
Η γυναίκα προσπάθησε να πείσει τον Sammy να πάει μαζί της στο κατάστημα ψιλικών, WaWa, και του είπε ότι ήταν φίλη του πατέρα του, δήλωσε ο Green στο WPVI. Η γυναίκα «άρχισε να περπατάει μαζί του και να τον ρωτάει πού είναι η οικογένειά του και πού είναι ο πατέρας του», είπε ο Green στο πρακτορείο.
 
«Είπε ότι μάλλον με γνώριζε και ότι θα πήγαινε στο WaWa και ότι έπρεπε να πάει μαζί της, και ότι θα μπορούσε να πάρει ό,τι ήθελε», είπε ο Green, σύμφωνα με το WPVI.
 
Ο Sammy εξήγησε πως ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την αλληλεπίδρασή τους και άρχισε να αισθάνεται άβολα. «Φοβήθηκα και έτρεμα, οπότε σκέφτηκα κάτι πολύ γρήγορα», ανέφερε.
 
Τότε ήταν που θυμήθηκε αυτό που του δίδαξε ο πατέρας του: «Αν σε παρακολουθούν, απλώς μην τους εμπιστεύεσαι. Απλώς να φέρεσαι άνετα και να πας σε κάποιον ενήλικα».
 
Ο Sammy πήγε γρήγορα στο Dani Bee Funky, το αγαπημένο του μαγαζί στη γειτονιά. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ο Sammy και η γυναίκα πέρασαν από το κατάστημα. Το υλικό δείχνει τον Sammy να μπαίνει και να πηγαίνει στο ταμείο πριν μιλήσει στην ταμία, μια 17χρονη ονόματι Hannah Daniels, πίσω από τον πάγκο, ενώ η γυναίκα στέκεται στην είσοδο του καταστήματος.

Η άγνωστη γυναίκα καραδοκούσε έξω από την πόρτα καθώς εκείνος κατευθυνόταν προς το ταμείο και ψιθύριζε κάτι στην ταμία, τη 17χρονη Hannah Daniels. «Της είπα, Χάνα, με παρακολουθεί εδώ και ώρα, και θα συμπεριφερθώ σαν να είσαι η μαμά μου. Κι εκείνη είπε "ΟΚ"». Μάλιστα, ο μικρός τής ζήτησε να κάνει κι αυτή σαν να ήταν η μητέρα του.
 
Η Daniels είπε στο GMA ότι αρχικά νόμιζε πως το αγόρι ήταν με τη μητέρα του πριν συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε.
 
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Dani Small, δήλωσε στο WPVI ότι ο Sammy ένιωσε «αρκετά άνετα για να έρθει εδώ μέσα» και να ψιθυρίσει κάτι στην υπάλληλο. Σύμφωνα με τον Green, ο Sammy ψιθύρισε στο αυτί της ταμία: «Φέρσου σαν να είσαι η μαμά μου. Αυτή η κυρία με παρακολουθεί». Τα πλάνα δείχνουν στη συνέχεια την ταμία να πηγαίνει προς την πόρτα και να την κλειδώνει, ενώ η γυναίκα απομακρύνεται.
 
Η Small δήλωσε στο WPVI ότι εντυπωσιάστηκε πολύ από την αντίδραση της Hannah. «Ο μικρός έλεγε "προσποιήσου ότι είσαι η μαμά μου"», είπε η Hannah Daniels στο CBS. «Κι εγώ είπα "εντάξει, πήγαινε πίσω" και δεν ήθελε να φύγει από δίπλα μου».
 
Ο Green δήλωσε στο WPVI ότι «έκλαιγε κάθε φορά» που έβλεπε το βίντεο, ενώ ο Sammy «εξακολουθούσε να τρέμει» μόλις μπήκε μέσα στο κατάστημα, σύμφωνα με το CBS.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το