Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εκλεισε το ραντεβού Τσίπρα με Ολάντ, Μέρκελ, Ντράγκι και Γιούνκερ

banner roots

Εκλεισε το ραντεβού Τσίπρα με Ολάντ, Μέρκελ, Ντράγκι και Γιούνκερ
18.03.2015 | 08:56

Εκλεισε το ραντεβού Τσίπρα με Ολάντ, Μέρκελ, Ντράγκι και Γιούνκερ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Την Πέμπτη στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πενταμερής συνάντηση, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ, που ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό, η Γερμανίδα Καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Πρόεδρος της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ και ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

Το αίτημα για τη συνάντηση φαίνεται πως είχε συζητήσει ο πρωθυπουργός κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πρόσφατα με την Γερμανίδα καγκελάριο, κατά την οποία συμφωνήθηκε το ταξίδι του κ.Τσίπρα στο Βερολίνο, την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο επίκεντρο των επαφών του πρωθυπουργού αναμένεται να βρεθούν όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την εξελισσόμενη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στο πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και κυρίως το πρόβλημα της ρευστότητας.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel