Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Καθαρίζουν το ΑΠΘ... και κερδίζουν εκδρομή στη Βουλγαρία!

afoi poriazi

charitakis banner new

Καθαρίζουν το ΑΠΘ... και κερδίζουν εκδρομή στη Βουλγαρία!
29.11.2012 | 19:19

Καθαρίζουν το ΑΠΘ... και κερδίζουν εκδρομή στη Βουλγαρία!

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

Μέσω σελίδας στο Facebook καλούνται οι φοιτητές να βοηθήσουν να απομακρυνθούν τα βουνά με τα σκουπίδια που δημιουργήθηκαν και να συμμετέχουν σε κλήρωση με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

 

Η εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του ΑΠΘ ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 12:00 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σύμφωνα με τον πρύτανη Ιωάννη Μυλόπουλο. «Η πανεπιστημιακή κοινότητα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ιδρύματος και συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το ΑΠΘ σήμερα έδειξε ότι ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά» είπε ο πρύτανης που ευχαρίστησε τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και τους φοιτητές που συμμετείχαν στην εθελοντική προσπάθεια. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στις εργολαβίες γιατί σεβάστηκαν την προσπάθεια του Πανεπιστήμιου και με τη στάση τους αυτή συνέβαλαν στην επιτυχία της. Τους καλώ για μια ακόμη φορά να αναστείλουν άμεσα τις κινητοποιήσεις και να αποχωρήσουν από το κτίριο διοίκησης, για να επαναφέρουμε το ΑΠΘ σε τροχιά ομαλής λειτουργίας, που είναι η μόνη προϋπόθεση για την επίλυση και των δικών τους προβλημάτων» υπογράμμισε ο Ιωάννης Μυλόπουλος. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018