Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Παρατείνεται ως την Παρασκευή η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ
afoi poriazi
Παρατείνεται ως την Παρασκευή η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ
02.01.2013 | 14:33

Παρατείνεται ως την Παρασκευή η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, η απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών. Η προηγούμενη προθεσμία έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2012, αλλά η Διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να την παρατείνει, επειδή- όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση- «οι τελευταίες ημέρες απογραφής συνέπεσαν με τις ημέρες των εορτών, ενώ ταυτόχρονα παρατηρήθηκε μεγάλος όγκος συναλλαγών στα πιστωτικά ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ, για υποχρεώσεις των πολιτών που έληγαν την ίδια ημερομηνία».


Η διοίκηση του ΟΑΕΕ υπενθυμίζει ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα πιστωτικά ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ, όπου τηρείται ο λογαριασμός των συνταξιούχων ή, για τις ειδικές περιπτώσεις που υπάγονται στις εξαιρέσεις από τη διαδικασία αυτή, στα κατά τόπους τμήματα του ΟΑΕΕ.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης τονίζεται, επίσης, ότι η 4η Ιανουαρίου είναι καταληκτική ημερομηνία απογραφής και δεν θα δοθεί άλλη παράταση. Σε όσους δεν απογραφούν, ο ΟΑΕΕ θα προχωρήσει άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης του Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018