Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Συντριβή ελικοπτέρου: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Apothiki Workshops Banner2 750

Συντριβή ελικοπτέρου: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις
19.04.2017 | 12:19

Συντριβή ελικοπτέρου: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κηρύχθηκε με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμένου, μετά τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί και να τραυματιστεί μία αρχιλοχίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας Κώστα Δουζίνα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας  και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των εκλιπόντων στρατιωτικών.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel