Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Η Barilla Hellas δηλώνει απόλυτα αντίθετη με τις μειώσεις μισθών στην Ελλάδα και διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα
afoi poriazi
Η Barilla Hellas δηλώνει απόλυτα αντίθετη με τις μειώσεις μισθών στην Ελλάδα και διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα
04.03.2013 | 20:45

Η Barilla Hellas δηλώνει απόλυτα αντίθετη με τις μειώσεις μισθών στην Ελλάδα και διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που αφορούν στην Barilla Hellas και αποδίδονται  στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Σπηλιόπουλο, η εταιρία δηλώνει ότι ουδέποτε διατύπωσε ή εξέφρασε απόψεις που σχετίζονται με τη μείωση μισθών στην Ελλάδα και δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι απόψεις αυτές όχι μόνο δεν την αντιπροσωπεύουν αλλά τη βρίσκουν απολύτως αντίθετη.

Η Barilla Hellas διαφωνεί επισήμως με κάθε πρόταση ή ενέργεια που αφορά στη μείωση μισθών τόσο διότι ως μέτρο το θεωρούμε αναποτελεσματικό για την ενίσχυση της ανάπτυξης, όσο και διότι αποτελεί κίνηση που λειτουργεί ανασταλτικά για τη διασφάλιση της ευημερίας και της ποιότητας ζωής στην Ελλάδα συνολικά.

Η Barilla Hellas, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Γ. Σπηλιόπουλος προσωπικά, έχουν επανειλημμένως εκφραστεί με σαφήνεια πάνω στο θέμα τονίζοντας πως ανασταλτικοί παράγοντες για την ανάπτυξη είναι η υψηλή φορολογία και το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας, και όχι το  μισθολογικό κόστος.

Έμπρακτη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η Barilla Ελλάς δεν έχει προβεί σε μειώσεις μισθών, λειτουργεί με τις προϋπάρχουσες  κλαδικές συμβάσεις και προγραμματίζει επενδύσεις €5 εκατ. που στόχο έχουν την ενίσχυση της δραστηριότητάς της και τη διασφάλιση των σχέσεων εργασίας και συνεργασίας που έχει με περισσότερους από 200 εργαζόμενους και χιλιάδες έλληνες παραγωγούς σιταριού.

Για την Barilla η σχέση με την Ελλάδα είναι μία σχέση διαρκείας που εδώ και 22 χρόνια ενδυναμώνεται κάθε χρόνο με γνώμονα τις διεθνείς αξίες του Ομίλου Barilla για βιώσιμη ανάπτυξη, σεβασμό και πρόοδο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018