Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Την άρση ασυλίας του Κασιδιάρη αποφάσισε η Βουλή

the roots web banners 06

Την άρση ασυλίας του Κασιδιάρη αποφάσισε η Βουλή
13.03.2013 | 13:15

Την άρση ασυλίας του Κασιδιάρη αποφάσισε η Βουλή

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισε την Τετάρτη η Βουλή με 205 ψήφους υπέρ, 3 κατά και 1 παρών.

Η άρση της ασυλίας αφορά στο επεισόδιο με το χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλλη που είχε εκτυλιχθεί κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής το περασμένο καλοκαίρι.

«Άνθρωπος που κρύβεται από το αυτόφωρο μπορεί να κρυφτεί και από την ασυλία» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στη Βουλή.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε την άρση της ασυλίας του λέγοντας πως η εισαγγελέας δεν είδε τα πραγματικά περιστατικά, "τα οποία είδε όμως ο ελληνικός λαός".

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ουδέποτε υπήρξε το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης για την οποία κατηγορείται, αλλά σκοπός τους ήταν να του βάλουν χειροπέδες και να τον περιφέρουν στα κανάλια.

Ο βουλευτής της ΧΑ είχε ζητήσει νωρίτερα να αρθεί η ασυλία των κ. Κανέλλη και Δούρου, που,όπως υποστηρίζει, τον προσέβαλαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και έχει υποβάλει μηνύσεις σε βάρος τους.

Η Βουλή καλείται επίσης να αποφασίσει και για υπόθεση οφειλών στο ΙΚΑ στα Τρίκαλα επί των ημερών του Μιχάλη Ταμήλου στο δήμο. Ο κ. Ταμήλος κατηγορείται για μη απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών σε υπαλλήλους του δήμου κατά την διάρκεια της δημαρχίας του

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε την άρση της ασυλίας του για να ξεκαθαρίσει το θέμα και επισήμανε ότι οι δημοτικές επιχειρήσεις έχουν συγχωνευθεί πλέον και οι οφειλές έχουν εξοφληθεί.

 

Πηγή:skai.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel