Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εκαναν 10 ΕΔΕ για τους πυροσβέστες που σχολίασαν τον Καμμένο | Είχε πάει στο Μάτι με θωρακισμένη Μερσεντές

Apothiki Workshops Banner2 750

Εκαναν 10 ΕΔΕ για τους πυροσβέστες που σχολίασαν τον Καμμένο | Είχε πάει στο Μάτι με θωρακισμένη Μερσεντές
17.09.2018 | 13:18

Εκαναν 10 ΕΔΕ για τους πυροσβέστες που σχολίασαν τον Καμμένο | Είχε πάει στο Μάτι με θωρακισμένη Μερσεντές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν στην Πυροσβεστική, καθώς μετά την τραγωδία στο Μάτι και ενώ ακόμα αναζητούνται οι ευθύνες, η ηγεσία του Σώματος ασχολείται με τα social media.

Ενδεικτικό είναι πως έχουν διαταχθεί τουλάχιστον 10 ένορκες διοικητικές εξετάσεις από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο λόγος ήταν τα σχόλια πυροσβεστών στο Facebook κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που μετέβη στο Μάτι με θωρακισμένη Μερσεντές, αλλά και για τον διάλογό του με κατοίκους που είχε προκαλέσει εξάλλου σάλο στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι ζήτησε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος να ερευνήσει όσα έγραψαν πυροσβέστες, καθώς είχαν γίνει αναφορές τόσο για σχόλια κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου όσο και κατά της κυβέρνησης και των χειρισμών που έγιναν στην καταστροφική πυρκαγιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel