Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Συννεφιά με ισχυρούς ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

banner roots

Συννεφιά με ισχυρούς ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
17.05.2013 | 09:27

Συννεφιά με ισχυρούς ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Καλοκαιρινή προβλέπεται η μέρα, αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπονται αραιές νεφώσεις με ισχυρούς ανέμους που στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 μποφόρ, ευνοώντας τη μεταφορά σκόνης, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται αραιές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel