Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Αγρίνιο: Σήμερα απολογείται ο πατέρας που εξέδιδε την 15χρονη κόρη του

banner roots

Αγρίνιο: Σήμερα απολογείται ο πατέρας που εξέδιδε την 15χρονη κόρη του
26.07.2019 | 08:31

Αγρίνιο: Σήμερα απολογείται ο πατέρας που εξέδιδε την 15χρονη κόρη του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Την πόρτα της ανακρίτριας στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου θα περάσει ο 57χρονος πατέρας που κατηγορείται πως εξέδιδε την 15 ετών κόρη του.

Ο 57χρονος συνελήφθη σε μπαρ μετά από καταγγελία, μαζί με έναν 53χρονο, την ώρα που ο δεύτερος έπαιρνε την 15χρονη στο πίσω μέρος του μαγαζιού, με σκοπό να την εκμεταλλευτεί. Οι δύο άνδρες βρίσκονται κατηγορούμενοι με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της ασέλγειας στην 15χρονη κοπέλα. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν πάρει πριν δύο ημέρες προθεσμία για να απολογηθούν, με τον 53χρονο να φέρεται πως είναι γνωστός επαγγελματίας στην περιοχή, σύμφωνα με το agrinionews. Εκτός από την κατηγορία για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, του έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη για βιασμό.

Η ανήλικη, φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με τον κατηγορούμενο, ωστόσο άλλαξε την κατάθεση της και μάλιστα έγινε μήνυση για βιασμό που υποστήριξε πως έγινε στο κατάστημα που διατηρεί στην πόλη. Ο εν λόγω άνδρας αρνείται τις κατηγορίες ενώ και ο πατέρας της 15χρονης, αρνείται την κατηγορία της μαστροπείας.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το